perjantai 1. helmikuuta 2013

Ostoksia

'''Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Onko ihanampaa aamua kuin tää..?'' On varmasti, mut kyllä pomppasin nopeasti sängystä kun kuulin et posti kolahti laatikosta lattialle. Kynsikirppikseltä bongaamani 3 Yesloven ihanuuttahan sieltä saapui. Lisäks aurinko sattui paistamaan sopivasti, joten kuvatkin otin lakoista heti. Melkoisia glitterpommejahan nämä ovat, mutta siksi juurikin niin ihania. :)
6,3,4
Lisäksi luukusta putosi vaihtokaupasta saamani tuotteet. Pieniä kirkkaita rusetteja, punaista, sinistä ja oranssia hilettä sekä minun ensimmäinen nail art-kynsilakka.
Mutta ei siinä vielä kaikki. Ostin täältä fimotankoja, kynsikiekkoja ja fimoleikkurin kun sain sinne -10% alennuskoodin. Kaupanpäälliseksi sain nuo takana olevat vihreät kukkaset. Lisäksi ostin aiemmin mainitsemaltani kynsikirppikseltä kolmannen Mood-lakan kokeilmaani. Jostakin kumman syystä minulla oli tällä viikolla kauhea ostoshimo päällä, äskenkin meinasin tehdä yhden tilauksen tarjousstrasseista sekä laatasta, jossa olisi ollut hellokitty(!), mutta harmikseni huomasin, että alle 20 e ostoksiin lisättiin 2 e pientoimituslisä, niin sai kyllä ostokset jäädä tekemättä minun puolesta, kun postimaksuihin olisi mennyt melkein enemmän rahaa kuin tuotteisiin. Pyh.
fimoja, kukkia,  Mood - Excited to bored

Ps. Huomatkaa kysely koskien ystävänpäivää!

2 kommenttia: