torstai 7. helmikuuta 2013

Kokoelma kasvaa

Taas on tullut osteltua lakkoja. Nämä Yeslovet ostin viime viikolla ja ne saapuivat tiistaina. Lakat eivät täysin vastanneet niitä lakkoja jotka oletin ostavani, mutta onneksi ihan nättejä ovatkin. Viininpunaisen olisi pitänyt olla violetti ja molempien pullojen olisi pitänyt olla erilaiset, mutta pääasia, että jotkut lakat saapui. :)
412 ja 408
Ja tosiaan sen takia, koska ajattelin tämän 412 olevan violetti se päätyi sinistenlakkojen kiekolle, no mutta eihän se haittaa. :D
447 ja 757
Menin tänään etsimään maxista flormareita, joiden piti olla 1e/kpl. Olivathan ne, mutta vain graffitiversiot ja ne eivät nyt kiinnostaneet. :/ Löysin kuitenkin 1e/kpl näitä MNY maybelinen lakkoja, ja piti ottaa kaksi kerralla, koska minulle on muodostunut joku pakkomiele siitä että samalta merkiltä pitää olla useampi lakka... Joku on jo saattanut odotella kynsipostausta, mutta yksinkertaisesti en ole nyt voinut tehdä kynsiä, koska nämä kynnet päättivät sanoa itsensä irti (melkein kirjaimellisesti). Tänään aiemmin kuvaamani etusormen kynsi repesi pois, joten päätin samalla lyhentää kaikki kynnet lyhyiksi. Jospa saan kuitenkin jotakin näille tyngille huomenna kehiteltyä. :)
Ps. muistakaa vastata kyselyyn!
kuvassa keskimmäisinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti