tiistai 6. huhtikuuta 2021

Simppelit leimakynnet

 Heippa!
Instagramin puolella on näkynyt nyt alkuvuonna todella monet kynnet joissa on käytetty kahta eri lakkaa ja päälle on leimattu yksinkertainen leima. On siis ns. pohjalakka, jonka päälle on laitettu jonkinlainen roiske/osio toisella lakalla ja siihen sitten leima. Minäkin olen muutamat semmoiset kynnet tehnyt (nämä ja nämä). Aiemmat versiot ovat olleet kiiltäviä, mutta tällä kertaa mattasin lopputuloksen. Pohjalla pari kerrosta Essencen Ice cream partya, jonka jälkeen sutaisin Essencen Dream on lakan omaa sutia käyttäen kaistaleet kynsiin ja lopuksi leimat. Colouraliken musta leimauslakka rupeaa vetelemään viimeisiään, pitänee tilata sitä lisää vai onko jollain vinkata joku muu toimiva musta leimauslakka?
Kynsillä:
Essence - Ice cream party
Essence - Dream on
+ mattalakka
Leimat: Nicole Diary - 091 ja Colouralike - Kind of black


Sain myös kuvaajan paikalle ja tehtiin kyseisistä kynsistä myös tutoriaalivideo. Mitäs tykkäätte?

6 kommenttia:

  1. Moyran musta on ihan hyvä, Konadista tykkään kans. Siinäpä ne mun testaamat sitten onkin :D en ole videota vielä katsonut, meinasin kun Instaan menen pyörimään. Tykkään tästä koristelutyylistä, taatusti uniikki joka kerta ja nopea tehdäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moyraa voiskin kokeilla. Konad on tuttu, mutta se leviää helpostu ja jankkiutuu nopeasti, ainakin minun kokemuksella.
      Tää on kyl kiva tyyli, helppo mutta näyttävä :)

      Poista
  2. Tosi hienot! Täytyy iteki kokeilla tälläsiä!

    VastaaPoista