tiistai 3. syyskuuta 2019

Colour alike ensikosketus

Facebookin Kynsikoristelut ryhmässä oli jokin aika sitten juttua Colour aliken uudesta kokoelmasta, eikä mennyt montaakaan minuuttia jutun lukemisesta kun kokoelma oli tulossa minullekkin. En ole aiemmin kokeillut Colour aliken lakkoja, joten tilasin samalla testiin pari leimauslakkaa. Ensimmäisenä kokoelmasta kynsille pääsi violetti Like, jonka alle laitoin varmuuden varalta valkoisen pohjan, jotta pääsin vähemmillä kerroksilla. Valkoisen päällä kaksi ohutta kerrosta. Leimaukseen otin testiin Sweet dreamsin ja en vakuuttunut siitä ensimmäisellä kerralla. Lakka oli hieman liian paksua ja kertyi laattaan. Tässä ei olisi mitään ongelmaa jos leimatessa kuvion jaksaisi puhdistaa joka leiman jälkeen, mutta olen tottunut tekemään leimaukset ilman välipuhdistuksia, joten lopussa kuvioista ei tullut kokonaisia. 
Kynsillä:
Essence - Wild white ways
Colour alike - 702 Like
+ leimat Infinty - 90 ja Colour alike - Sweet dreams

Onnistuin myös hieman levittämään leimauksia käyttämällä Essencen päällyslakkaa, joka on aiemmin toiminut leimauksien päällä. Ilmeisesti minun pitää etsiä joku toinen päällyslakka näille Colour aliken lakoille.
Minkä kokoelman olet viimeksi ostanut?

6 kommenttia:

  1. Gorgeous :-D I do love Colour Alike polishes :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! :) I was surprised how long these lasted on my nails!

      Poista
  2. Nämä on omaan makuun oikein kivat kynnet värimaailmaltaan ;)

    Olen ostanut viimeksi Pictur Polishin -kokoelman, en tätä tuoreinta vaan sen edellisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, violetti ei ole minulle se omin juttu, mutta hyvin näillä viihtyi!
      Siinä kokoelmassa tuli ilmeisesti niitä yllätyslakkoja mukaan? En ole ollut picture polishista enää kiinnostunut sen kilpailusäädön jälkeen.

      Poista
  3. Hienot! Colour Aliken leimauslakat on ihan parhaita!

    VastaaPoista