tiistai 10. syyskuuta 2019

Testissä tuotteita Bornprettystoresta

Heipparallaa!
Tuotteet saatu, en hyödy linkeistä
Tämän päivän postauksessa esittelen Bornprettystorelta testiin valitsemiani tuotteita. Testasin ensin heidän kameleonttilakkaa, jonka tajusin vasta tätä kirjoittaessani olleen magneettilakka. Käytin lakkaa ihan normaalin lakan tavoin, joten en osaa sanoa miten voimakkaan efektin tähän saisi tehtyä magneetilla. Pitänee joskus kokeilla uudestaan, vaikka nätti tämä lakka näinkin on. Kuvissa kaksi kerrosta mustan päällä.  
Kynsillä:
Essence - Black is back
Bornprettystore - BP-HMS01 Fascinating



 Olin valinnut testiin myös kynsipuuterin ja leimauslaatan. Kokeilin ensin tehdä puuterilla leimaukset, mutta se tarttui leimatessa koko kynteen, eikä vain kuvioon. Päädyin sitten tekemään muutaman kynnen puuterilla mustan lakan päälle ja värittämään leimakuviot. Puuterissa pitäisi olla voimakas holoefekti, mutta minä en sitä saanut näkymään. Leimauslaatta sen sijaan toimi moitteettomasti.
Kynsillä:
Essence - Black is back
Essence - Wild white ways
+ kynsipuuteri LG-10
+ leimat BPS Pure world - L001

 Outoa olla lyhyemmillä kynsillä nyt. Aloitin käymään Sandbell- tunneilla ja siellä ei kärsi olla pitkiä kynsiä, tai muuten voi sattua ikävästi. On muuten tosi mukava laji! (Sandbellissa on käytännössä kahvakuulalla tehtäviä liikkeitä, mutta kuulan sijaan heitellään hiekkasäkkiä, jota saa rauhassa paiskoa maahan)

2 kommenttia: