sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuosi 2017

Niin se vuosi on taas vierähtänyt ja huomenna pitäisi osata kirjoittaa joka paikkaan 2018. Kuitenkin ennen siirtymistä tulevaan vuoteen, käydään läpi vuoden suosikit. Viime vuosi oli yllättävän kiireinen ja se näkyy lakkauksien määrässä; ~1 lakkaus/kk. Toki viiletin menemään yksivärisillä kynsillä enemmän kuin koskaan aikaisemmin, mutta niistä ei ole tapana ollut ottaa kuvia. Isoin syy kiireeseen on tuo vieressä tuhiseva karvapallero, joka piti saada koulittua tavoille. Inni on kohta jo 9 kk, joten pääsen päivä päivältä hieman helpommalla ja aikaa riittää muuhunkin. :)
Mutta niihin suosikkeihin takaisin. Sain valittua vuoden kynsistä neljä suosikkiani:
Kävin läpi myös instagramin puolelta yhdeksän tykätyintä kuvaa #bestnine. 
Mitä blogiin tulee ensi vuonna niin ken tietää. Katsojat ja kommentoijat ovat kadonneet jonnekkin. Viime vuonna pohdin samoja asioita kuin nyt, mutta silloin minua eivät haitanneet huomioimattomat postaukset, mutta nyt se alkaa jo omalla tavallaan turhauttamaan. Mutta ei se auta kuin seurailla tilannetta ja tehdä päätökset mitkä tuntuu parhailta.

Hyvää uutta vuotta kaikille! ♥

2 kommenttia:

  1. Kyllä onkin ihania kaikki! <3 Mun ehdottomat lempparit on nuo kukkakynnet, ne on kaikessa yksinkertaisuudessaan sykähdyttävän kauniit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ :) Sen lisäksi että ne on yksinkertaiset, ne on niin helppo tehdä!

      Poista