tiistai 12. joulukuuta 2017

Kiko projekti osa 1: 289, 360 ja 517

En muista mainitsinko asiasta täällä blogin puolella, mutta ostin kesällä _muutaman_ Kikon lakan. Nyt niitä oli viime laskujeni mukaan 128 kappaletta. Ajattelin ottaa itselleni haasteeksi swatchata kaikki lakat. Tässä projektissa tulee menemään aikaa, mutta ehkä joskus saan kaikki esiteltyä. Tänään saatte nähdä kolme ensimmäistä kokeilua.
Kiko - 289 Dark flamingo pink
Dark flamingo pink on nimensä mukaan tummanpinkki lakka. Peitti nätisti kahdella kerroksella ja levittyi moitteettomasti.
Kiko - 360 Strawberry pink 
 Strawberry pink on ihanan pirteä kesäsävy. Väri muistuttaa Opin Live.Love.Carnavalia. Kynsillä kaksi kerrosta, mutta olisi pitänyt laittaa kolmaskin kerros. 
 Kiko - 517 Metallic steel blue
 Metallic steel blue on sininen metallilakka hopeisella vivahteella. Peitti melkein yhdellä kerroksella mutta laitoin kaksi. Tätä pitäisi kokeilla leimauksessa!
Mikä oli suosikkisi?

2 kommenttia:

  1. Tsempit tuohon swatchaukseen, mukava nähdä niitä. Itse pääsin aika pitkälle Ginan lakkojen kanssa, tosin tarkkaa lukua en tiiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tähän varmaan useampi vuosi kuluu. :-D Mutta yleisesti kaikki swatch-postaukset on hyödyllisiä jos epäilee yhtään jonkun tietyn lakan ostoa.

      Poista