tiistai 17. lokakuuta 2017

Wild&Mild - jäljelle jääneet

Tässä postauksessa esittelen loput saamani Wild&Mild lakat. Aiemmissa postauksissa esittelin mattalakat ja gel effect-lakat. Tähän postaukseen päätyneet lakat kuuluvat ns. perusvalikoimaan joten niillä ei ole mitään erikoista kategoriaa. Osa lakoista peitti melkein yhdellä kerroksella ja osa ei ollenkaan, joka tapauksessa jokaista lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. 
 Wild&Mild - Pink mania
Pink mania on neonpinkki, joka vaatisi alleen valkoisen lakan toimiakseen oikealla tavalla. Kamerani ei saanut tallennettua tätä mitenkään täysin oikeassa sävyssä, näissä kuvissa se on aivan liian punainen. Tässä postauksessa se on hieman enemmän todellinen itsensä. Kuitenkin oikein hyvin levittyvä tapaus ja nätti lakka.
 Wild&Mild - Love explosion
 Love explosion on metallinen punainen lakka, joka levittyi helposti ja peitti myös erinomaisesti. Pitäisi kokeilla miten tällä saisi leimattua. Punaisten lakkojen tapaan sotki kynsinauhoja lakatessa ja poistettaessa. 
 Wild&Mild - Privilege
 Privilege on hopeashimmeriä täynnä oleva vadelmanpunainen lakka. Peittävyys ja levittyvyys helppoja ja tämä onkin minulle vanha tuttu parin vuoden takaa. Nätti lakka joka pärjää yksinäänkin. :)
 Wild&Mild - Mirror girl
 Mirror girl on täyshopea versio Privilegestä. Kaikinpuolin samanlainen lakka eri sävyssä. 
Wild&Mild - Zephyr
Zephyr on glitterlakka, jossa on vaaleanpunainen pohja ja se on täynnä pientä shimmeriä ja isompaa glitteriä, jotka kumpikin näyttäytyvät kaikissa mahdollisissa väreissä. Peittää tuskin itse itseään, joten alle jotain toista lakkaa ellei halua tämmöisiä läpikuultavia kynsiä.

Löytyikö näistä suosikkia?

2 kommenttia: