tiistai 24. lokakuuta 2017

I love me - messujen tunnelmat

Messuiluni alkoi torstaina kun hyppäsin puoli kymmeneltä illalla bussiin ollakseni kuudelta aamulla Helsingissä. Arvasin että messuilla tulee olemaan tungosta, koska amerikanihme Jeffree Star tulisi myös sinne - enkä ollut väärässä tungoksen suhteen. Meinasin kirjaimellisesti jäädä ihmismassan alle kun eksyin juuri ovien avautuessa Nyxin ja Olet kaunis.fin välissä olevalle käytävälle, jota pitkin ihmiset juoksivat pää kolmantena jalkana testaamaan Jeffreen tuotteita. 
Perjantaina lähinnä kiertelin pisteitä ja herkuttelin erilaisilla maistiaisilla. Bongasin myös ne tarjoukset mitkä halusin hyödyntää lauantaina. Koska en ollut aivan varma saisinko tavarani lauantaina messuilla säilöön, en perjantaina ostanut mitään isompaa, jos olisin ne joutunut kantamaan mukanani seuraavanakin päivänä. Bussissa vietetyn yön takia en jaksanut olla koko päivää messuilla vaan luovutin joskus neljän aikoihin - jotta kerkesin elpyä yöksi bilettämään. :-D
 Lauantaina reippaiden neljän tunnin yöunien jälkeen ryntäsin kymmeneksi messuille siinä toivossa että saisin tavarani säilöön - kuten onneksi sainkin. Lauantaina kiersin lähinnä ne pisteet mistä aioin ostaa tuotteita ja lisäksi sain kokea fanityttö hetken kun sain yhteiskuvan Henry Harjusolan kanssa! :) Lauantain messuilut päätin muotinäytökseen, jonka jälkeen painelin Cesarsin varjomessujen kautta jälleen bussiin.
Lähdin messuilta hakemaan lähinnä hiusharjaa ja hiusvärejä, jotka löysin, mutta toki mukaani tarttui  muutama muukin tuote. Minusta messuilla on se hyvä puoli, että useammista tuotteista on hyviä tarjouksia ja niiden innoittamana uskallat ostaa sinulle ennestään tuntemattomia tuotteita testiin. Minulle messujen yllätysostos oli tavaroiden takana näkyvä Vero modan parkatakki. 
Vaikka ihmisiä oli viime vuotista enemmän, näissä messuissa on silti sitä jotain mikä saa palaamaan aina uudestaan ja uudestaan. Ensi vuotta ajatellen toivoisin messujärjestäjien hieman miettivän paremmin suositumpien pisteiden sijoittelua, samoten kuin ylipäänsä koko pisteiden sijoittelua. Opin pisteellä kuulin kuinka joku kehui ns. pitkää pistettä sen sijaan että kaikki ihmiset olisi tungettu johonkin pikku koppiin - itse tykkäsin myös tämmöisistä pisteistä.
Olitko messuilla ja mitä jäi mieleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti