torstai 14. syyskuuta 2017

Kiko - Unlimited stylo

Joku on ehkä saattanut jo huomata, ettei Kiko kiinnosta minua pelkästään kynsilakkojensa takia. Olen hurahtanut kyseiseen merkkiin niin syvälle, että minut tunnetaan varmaan kohta kikohulluna. :-D Tänään haluan esitellä teille yhden huulituote lempparini: Unlimited stylo huulipunat. Nämä ovat näteissä metallisissa koteloissa ja koteloiden ulkopinnalla on väritäplä, jonka avulla putkilot erottaa toisistaan ilman availuja. (en tietenkään osannut teille kuvata sitä täplää)
 Huulipunat kuivuvat mattaisiksi ja kestävät huulilla hyvin. Pientä miinusta tulee kuivasta tunteesta huulilla, mutta ei näillä kuitenkaan saharan autiomaata saa aikaiseksi. Minulta löytyy kyseinen tuote kolmessa eri sävyssä, joista eniten olen käyttänyt sävyä 03 Natural rose. Pysyvyydestä kertoo ehkä se, että minun oli tarkoitus kuvata vielä muitakin swatcheja samalla kertaa, mutta en kerta kaikkiaan saanut näitä irti kädestäni. :-D Hintakin näillä on minusta ihan kohtuullinen, alle 9 euroa. 
Oletko sinä tutustunut Kikon huulipuniin?

2 kommenttia:

  1. Miten Kikolta löytää nykyään ne kynsilakat? Löydän vaan kokoelmittain olevat (jos on) :'D Silloin alennuksien aikaan kävin sivuja kurkkimassa, mutta ei ollut mitään, vaikka oli suora linkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin viimeksi ihan hakemalla sivun yläreunasta haku-kohdasta nail polish. Hävinneet tosiaan jonnekin tielle tietämättömille. :/

      Poista