torstai 21. syyskuuta 2017

Kiko Smart eyeshadow palette 02 Warm tones

Tämä postaus meinasi lentää heti alkumetreillään roskiin, koska tietokoneeni näyttö lakkasi tekemästä yhteistyötä kanssani. Näytölläni nämä kuvat näyttävät ihan värittömiltä ja siniseen taipuvaisilta. Todellisuus on kuitenkin aivan toinen, mutta kyseisen asian takia kuvanmuokkaus yms on erittäin hankalaa. -_-
Siirrytään nyt kuitenkin itse aiheeseen: Kiko Smart eyeshadow palette 02 Warm tonesiin. Paletissa on matta- ja kevyitä shimmersävyjä. Sävyt ovat lämpimän neutraaleja, täysin sopivia arkimeikkiin. Kikon sivulla tätä palettia mainostetaan eksoottisempaa meikkiä haluavalle, mutta en ole samaa mieltä asiasta. 
 Sävyjä ei ole nimetty, vaan pelkästään numeroitu 1-10, alla olevassa kuvassa sävyt on otettu paletista vasemmalta oikealle. Kolmessa ensimmäisessä sävyssä ei ole kauheasti pigmenttiä, joten ne sopivat hyvin pohjustukseen ja häivytykseen. Lopuista sävyistä irtoaa enemmän tai vähemmän pigmenttiä. Minulle paletin värimaailma on juuri passeli ja en malta odottaa testaavani tätä tositoimissa. :) 
Mikä on sinun peruspalettisi?

2 kommenttia:

  1. Nätti peruspaletti. Töissä eräs asiakas kehui kovasti Kikon meikkejä. Mun tämän hetken arkipaletti on Essencen All About Nudes -paletti. Oon tykänny, mutta välillä tekis mieli kokeilla muitakin merkkejä. Yritän kuitenkin käyttää vanhat luomivärit alta pois ennen uusien ostoa. Ikuisuusprojekti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kikossa on kyllä hinta-laatusuhde paikallaa. :) Mullakin on toi Essencen paletti, mutta tuskin saan ikinä mitään palettia kulutettua kun kaikki käytössä samaan aikaan. :-D

      Poista