keskiviikko 9. elokuuta 2017

Essence - Eye&Face palette 02 Rise & Shine

Minun arkea on ilostuttanut nyt kohta kolmen kuukauden ajan pieni sheltin pentu, Inni. Innille sattui kesäkuussa tapaturma, missä sen sääri- ja pohjeluu menivät poikki ja sen vuoksi ravasimme sitten useamman kerran Joensuussa hoidettavana. Leikkauspäivänä meillä oli koko päivä aikaa kierrellä kaupunkia ja koin olevani oikeutettu ostamaan hieman piristystä Essence hyllyltä. Mukaani tarttui uusi Eye & Face palette- sävyssä 02 Rise & Shine. Paletissa on neljä luomiväriä, korostusväri ja poskipuna. Tuo poskipuna menee minusta ihan hyvin myös korostukseenkin, tai luomille.
Mielenkiintoni palettiin herätti vasemmassa alakulmassa oleva lohenpunainen (?) luomiväri. Myös vaalea korostusväri oli tervetullut. Napeista irtosi ihan kivasti pigmenttiä, ja en ole käytössä huomannut varisemista, mutta ihan koko päivää nämä eivät ole minulla kestäneet luomilla. Korostusvärit pysyivät huomattavasti paremmin paikoillaan.
Tämmöiset paletit ovat tosi helppo ottaa reissuihin mukaan, jos ei ole mahdollisuutta kantaa useampaa tuotetta mukana. Tälläkin saa taiottua vaikka mitä kivaa, kunhan taidot olisi hallussa. :-D
Oletko sinä palettien ystävä?

2 kommenttia:

  1. Katselin taannoin samaa palettia, mutta jäi vielä hyllyyn. Näiden kuvien myötä mielenkiinto heräili uudelleen :)

    VastaaPoista