tiistai 29. elokuuta 2017

Bornpretty - Violet Galaxy

En yleensä valitse Bps:ltä testiin lakkoja tämän episodin takia. Sinne on nyt kuitenkin hiljattain tullut heidän omia lakkoja ja en voinut vastustaa kiusausta yhden lakan kokeilusta. Valitsin testiin kameleontti lakan Violet galaxyn. Nettisivuilla näyttää olevan joka lakasta sekä ''normiversio'' että hippuversio. Ja totta kai glitterharakkana halusin hippuja. Lakkasin pohjaksi Essencen mustan, jonka jälkeen lakkasin Violet galaxya ihan normaalisti 2 kerrosta ja sen jälkeen töpöttelin vielä kerroksen meikkisienellä. 
Kynsillä:
Essence - Black is back
BornPretty - Violet Galaxy
Lakka kuuluu mahdoton kuvata-joukkoon. Nätti se on silti. :) Pullossa näkyi sinistäkin väriä, mutta itse en sitä kynsillä saanut näkymään. Ajattelin kokeilla kyseisen lakan vielä valkoisen päällä, jos se sininen uskaltaisi silloin esiin. Ja siitä huolimatta vaikka lakan pinta kuvissa näyttääkin röpelöiseltä niin melko tasainen tämä on yhden päällyslakka kerroksen jälkeen. 
Linkeistä en hyödy mitenkään, ja kun koodilla on tullut tarpeeksi ostoja saan järjestää teille arvonnan.
ps. muistakaa osallistua synttäriarvontaan!

6 kommenttia:

 1. Oi vau, kyllä nyt kimaltaa. Aikamoiset katseenvangitsijakynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä kimalsi ja vaihteli väriä jatkuvaan! :-D

   Poista
 2. Sain heiltä taas koristelurompetta testaukseen ja pyysin nimenomaan kaikkea muuta kuin lakkoja. En vain luota. Sain joitain jotka näyttää aika paljon tältä sun lakalta. Ja tää on kyllä tosi kivan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin on omat epäilykseni näiden suhteen, mutta tarpeeks pohjalakkoja alle ja tarkkana levityksessä nii uskalsin kokeilla. :) Eikä onneks tullu mitään. *kop kop*

   Poista