perjantai 16. kesäkuuta 2017

Wild&Mild - Matte polish

Sain taannoin testiin Wild&Mild- lakkoja ja muita heidän oheistarvikkeitaan. Päätin tehdä teille lakoista swatch-postaukset omasta ilostani (tätä ei siis edellytetty). Lakkoja Wild&Mildillä on useampaa eri koostumusta, ja tässä postauksessa esittelen saamani Matte-lakat. Niin, ja Wild&Mild tuotteitahan löytyy esim. useimmista s-marketeista ja prismoista. 
 Nimensä mukaisesti Matte-lakat jättävät kynsille enemmän tai vähemmän mattaisen pinnan. Jokaisessa kuvassa kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa. Siveltimet on kärjistä hieman pyöristetty ja ne ovat sopivan leveät ainakin minun kynsille. 
 Wild&Mild - So innocent 
 So innocent on hyvin vaalea lakka, joka valaistuksesta riippuen näyttäytyy joko valkoisena, violettina, harmaana tai beigenä. Levittyy helposti mutta jättää kynsille heikoimman mattapinnan.
 Wild&Mild - Allure
 Allure on punertava nude, joka levittyy helposti, mutta näyttää kynsien uurteet ilman kunnon aluslakkaa. Jättää selvästi mattaisimman pinnan näistä neljästä. Silti suosikkini näistä!
 Wild&Mild - Party starter
 Party starter on räikeä oranssi, joka käyttäytyy myös hyvin ja ei leviä pitkin kynsinauhoja. Jättää kynsille semimattapinnan. 
 Wild&Mild - Masterpiece
 Masterpiece on räikeä neonpinkki. Jos haluat kynsiesi näkyvän kilometrien päähän valitse joko tämä tai Party starter. :-D Jälleen helppo koostumus ja semimattapinta. Poistamisessa huomasin tarttuvan kynsinauhoihin ja sormiin selkeästi muita enemmän. Tämän vuoksi tulee hyvänä kakkosena Alluren perässä. 
Täytyy vielä näyttää teille miten söpössä paketissa tuotteet minulle saapuivat, sopii sisustukseenkin ♥
Onko Wild&Mildin tuotteet tuttuja?

2 kommenttia:

 1. Helsingin reissulla kävin kurkkimassa Kampin Ninja-liikkeessä Wild&Mildin järisyttävän kokoista lakkahyllyä. Valinnan vaikeus iski, enkä sitten muistanut ostaa mitään kun ajattelin, että palaan liikeeseen myöhemmin reissulla :D Hinta oli muistaakseni 3,30 eli vähän edullisempi kuin Prismassa.

  W&M:n lakkoja on tullut käytettyä silloin viimeksi, kun niitä sai vielä Seppälöistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan höh! Ensi kerralla sitten. :D Seppälästä näitä tuli tosiaan hommailtua useampaankin kertaan ja olen myös virosta näitä ostanut kun usein saanut 1-2e hintaan. :)

   Poista