sunnuntai 18. syyskuuta 2016

W7 Fairy tale

Tänään olisi vuorossa eräät pikakynnet heinäkuulta, joissa oli tarkoitus lähinnä kokeilla uutta W7 lakkaa, jonka ostin tuurista. Fairy tale on turkoosin läpikuultavan pohjan omaava lakka, joka on täynnä erikokoisia turkooseja ja kultaisia hippuja (voipi löytyä muitakin värejä jos tarkkaan osaa katsoa). Koska FT:n pohja on läpikuultava, lakkasin sen alle pari kerrosta Essencen Galactic glamia, joka ei olisi voinut olla samansävyisempi FT:n kanssa. Nimettömiin nakkasin pari strassia ja pikakynnet olivatkin valmiit!
Kynsillä:
Essence - Galactic glam
W7 - Fairy tale
+ strassit

FT:n kaltaiset glitterpommit keräävät lähes poikkeuksetta huomioni hyllyllä, mutta harvemmin tulen toimeen niiden kanssa. Tykkään enemmän peittävämmistä glittereistä, minkä vuoksi kartan tämmöisiä väripohjan omaavia glitterlakkoja. Tämän lakan tulen kuitenkin nyt hyväksymään, koska minulta löytyy tälle täysin sopiva aluslakka ja tämä näyttää kivalta mustan päällä, pelastus siis sille. :-D
Mitä mieltä te olette tämmöisistä glitterlakoista?

8 kommenttia:

 1. Onpas upee lakka! Mä tykkään kans enemmän peittävistä glitterlakoista. Sellaset huonosti peittävät jää usein käyttämättä, koska kerrostaminen tai toisen lakan päälle lakkaus on jotenkin nii hankalaa mukamas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä on upea! :) On se hankalaa kerrostaa, aivan liian työlästä. :-D Ja minusta semmoiset lakat tuppaa kuivumaan aika hitaasti.

   Poista
 2. Vihreät lakat = rakkautta <3

  Mistä hankit W7-lakkoja? Tuurista pelkästään? Onkohan niitä muualla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tainnut kaikki W7 lakat ostaa tuurista, mutta nopealla vilkaisulla ainakin MiMaxilla ja Kosmetik4lessillä oli myynnissä niitä. :)

   Poista
 3. On kyllä nätti lopputulos ♡

  VastaaPoista