maanantai 26. syyskuuta 2016

F.U.N Lacquer - Cosmopolitan

Alku vuodesta podin epätoivoa kun harjoittelupaikkaa ei löytynyt millään. Valmistumiseni oli oikeastaan kiinni enää harjoitteluista, joten kolmen kuukauden metsästyksen jälkeen en voinut olla kuin tyytyväinen kun vihdoin nappasi. Tilanne vaati alussa parin tunnin ajomatkoja arkisin, kunnes muutin mökille, jossa vietinkin seuraavat viisi kuukautta.
 Jos joku olisi vuosi sitten kertonut minulle, että tulen asumaan pidemmän ajan mökillä yksin, en olisi uskonut. Meidän kohdalla mökki on nimenomaan mökki, sähköt sentään löytyy mutta vettä ei tule hanasta ja ulkohuussi pönöttää metsän reunassa. Siihen tottui nopeasti ja päivääkään en vaihtaisi pois. Niin monesti sai herätä mitä hienoimpaan maisemaan lintujen laulaessa kilpaa keskenään.

 Viime viikonloppuna tilanne muuttui taas. Muutin kuudennen kerran elämässäni ja nyt on edessä arjen totuttaminen uuteen ympäristöön. Melkein naurattaa; luin vasta pari vuotta sitten vastaamaani kyselyä, jossa vannotin etten tarvitse eri pistettä lakkailulle, koska lakkasin kynnet aina sohvalla. Ja nyt en malta odottaa, että saan tavarat paikoilleen ja näpertelypisteeni valmiiksi. Lisäksi odotan kuin kuuta nousevaa valmistumistani (joka on toivottavasti kuukauden sisään), ja I Love Me - messuja.
Kynsillä:
F.U.N Lacquer - Cosmopolitan (2-3x)
Oletteko tulossa messuille?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Se oli pakko saada vaikka hinta hieman kirpaisi. :-D

   Poista
 2. Lauantaina messuille, junalippujen hinnat kyllä kirpaisee kun ei saa sopiviin vuoroihin mitään alennuksia :S

  Olisi kyllä ollut aika eksoottista asua mökissä, jos ei olisi ollut sähköäkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tässä vielä pohdin että perjantaina vai lauantaina, luulisi lauantain olevan hieman suositumpi eli liikaa ihmisiä. :-D
   No olisi kyllä! Ei tuolla ennen ollut kuin aurinkopaneelit, mutta nyt sentään sähköt.

   Poista
 3. Mikään ei voita mökkimaisemia <3

  Lakkakin on oikein nätti!

  VastaaPoista