perjantai 12. elokuuta 2016

Kiemurat sekaisin

Kirkkaiden leimasimien vallankumouksen jälkeen hienoja tuplaleimauksia on näkynyt siellä sun täällä. Vaikka leimaamisen voisi sanoa olevan ''se mun juttu'', en ole erityisemmin hurahtanut tuplaleimaukseen. Joku ilta sain kuitenkin idean, että haluan kynsille valkoista, pinkkiä ja mustaa. Sillä hetkellä loogisin ratkaisu oli tuplaleimaus. En kuitenkaan ruvennut taituroimaan leimoja lähes päällekkäin vaan lätkin ne tarkoituksella miten sattuu. Leimasin ensin mustalla siinä toivossa, että pinkki olisi peittänyt edes hieman mustaa leimausta, mutta niin ei käynyt. Siitä huolimatta tykkäsin kynsistä, koska värit miellyttivät silmää. (maaliskuussa nähtiin viimeksi tämä väriyhdistelmä klik)
Kynsillä:
Essence - Wild white ways
+ leimat Pueen 74 ja Dashican pinkki ja musta

Ja niin se vaan syksy saapui, vaikka viime postauksessa kovin yritin pitää kesästä kiinni. Mutta se on tyydyttävä siihen mitä luonto tarjoaa, jospa ensi kesä on sitten pidempi. :)
Teetkö usein tuplaleimauksia?

6 kommenttia:

 1. Kyllä mä ootan vielä yhtä lämpimämpää kautta! Mutta ei tuo haittaa vaikka syksy tuleekin kovaa vauhtia. :)
  Tuplaleimauksia harvoin tulee tehtyä vaikka näkyykin toinen toistaan hienompia kynsiä sillä koristelutyylillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se lämpö vielä palais, en pistäis pahakseni ollenkaan! :) Olit vasta tehnyt upeat monivärileimaukset, jotka menee kyllä samaan kategoriaan tuplaleimauksien kanssa. :-D

   Poista
 2. Wau, nää on kyllä hienot! :)

  VastaaPoista
 3. Nää kynnet on ihan mielettömän upeat! <3

  VastaaPoista