maanantai 29. elokuuta 2016

KBShimmer swatch x 2

Kuvakansioita selatessani huomasin, että en ollut julkaissut täällä kesällä ostamiani KBShimmerin lakkoja. Teimme kesäkuussa kimppatilauksen Live love polishille, josta halusin kotiuttaa nämä kaksi upeaa lakkaa. Minulla on joskus aiemmin ollut KBShimmerin joku glitterlakka, mutta taisin myydä sen pois, joten tätä voisi sanoa iloiseksi jälleen näkemiseksi. Pakko kyllä myöntää, että voisin uusimmista KBShimmerin kokoelmista useammankin lakan kotiuttaa. Tällä kertaa päädyin kuitenkin siniseen Set in Oceaniin ja pinkkiin Pink Tourmalineen. Muistaakseni molemmat lakat peittivät kahdella helpolla kerroksella.
Set in ocean
 Set in ocean on kerrassaan upea kirkas sininen lakka täynnä hippuja. Auringossa tämän säihke oli jotain aivan omaa luokkaansa. En edes raskinut peittää tätä millään koristeluilla, vaan ihailin sitä varmaan viikon kerran ''nakuna''. 
 Pink Tourmaline
 Pink tourmaline on metallisen sävyinen pinkki, josta ei oikein saa selvää peittääkö se hyvin vai onko sen pinta vain armollinen kaljuille kohdille. Yllä olevasta kuvasta voi hieman havaita pohjan kuultavuutta, mutta mene ja tiedä miten asia oikeasti on. Joka tapauksessa ihastuttava tapaus.
Onko sinulla KBShimmerin lakkoja?

10 kommenttia:

 1. Onpa ne kauniita, varsinki tuo sininen. Mulla on muutama tän merkin lakka, oisko kolme?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitter ja holo vaan vetää puoleensa. :-D Näitä ei Suomessa ole paljoakaan näkyvissä, taitaa olla suositumpia muualla.

   Poista
 2. Oih mitä lakkoja ♡_♡
  Miulta löytyy pari KBS:n lakkaa, joita en kylläkään ole aikoihin käyttänyt :D

  VastaaPoista
 3. Ihania ne on molemmat, Set In Ocean enemmän vielä mun mieleeni! :) KBShimmer on lähtenyt lähiaikoina enemmän holokimallus-areenalla, toki ihan laadukkailla lakoilla mutta mielestäni vähän liikaa pois vanhalta crelly-glitter-alustaltaan..

  Ja kysymykseen juu, on mulla muutama KBShimmer lakka.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kallistun enemmän Set In Oceaniin (hienosti näköjään oon kirjottanu nimenkin väärin :-D). Totta että ovat poissa ''mukavuus alueeltaan'', mutta mulle kelpaa glitter. :) Mä muistankin nähneeni useammankin kerran sun blogissa KBShimmereitä!

   Poista
 4. Super kivat lakat! Mulla ei oo ainuttakaan KBShimmeriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä hienoja! :) Säästyypähän rahat sitten, tai sitten hairahdut vielä joskus :-D

   Poista