maanantai 30. marraskuuta 2015

Venyvä testilakka BPS:lta

Heippa!
Tänään mulla on jaettavaksi teille jälleen kerran yksi uusi kummallisuus tuolta Bornprettystoren ihmemaailmasta. (Yksi aikaisemmista kummallisuuksista oli kynsinauharasva, jota mainostettiin ties minä aineena) Olen kerran aikaisemmin ottanut BPS:lta testiin lakan, mutta se oli heidän omalla nimellään oleva leimauslakka. Nyt sinne oli ilmestynyt Ators-merkkisiä lakkoja, joiden pullot ovat muuten samannäköisiä kuin Zoyan. Lakkojen tiedoissa lukee että ne koostuvat: 85% Resin (hartsi), 15% Water (vesi) + 5% Mineral powder (mineraalipuuteri/glitter jne). Koostumus vaikuttaa ''turvalliselta'', mutta lakassa on kuitenkin sitä jotain miksi sitä en omalle kynsille lakkaisi ja syyn näette alta.
Lakka venyy ja paukkuu ihan kummallisesti. Kokeilin lakkaa tikulle ja meni _todella_ kauan ennen kuin se kuivui ja lakkaus jäljestä oli ihan mahdotonta saada tasainen lakan koostumuksen takia. Epäilen kaiken kummallisuuden johtuvan tuosta hartsista. Harmi juttu, koska lakka on todella nätti, joten taidan käyttää sen hyödyksi johonkin muuhun kuin kynsiin. 
 Oletko itse tutustunut kyseisiin lakkoihin?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sama reaktio oli minulla kun pullon avasin. :-D

   Poista
 2. En ole tutustunut näihin lakkoihin ja tämän luettuani taidan jatkossakin jättää nämä lakat väliin :). Harmillista että lakka oli ikävä yllätys, tämän kuvauksen perusteella onkin fiksua jättää lakka muuhun käyttöön kuin kynsien lakkaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä kannattaa pysyä kaukana näistä, ettei vaan satu mitään vahinkoa!

   Poista