lauantai 6. joulukuuta 2014

#ablecaw14 Week 12: Independence

Hyvää Itsenäisyyspäivää!
Aluksi meinasin tehdä kynnet ihan ilman suunnitelmia ''vapaasti'', koska minusta itsenäisyyteen kuuluu vapaus. En kuitenkaan muista tehneeni Suomen lippua aiemmin kynsiini, joten päätin kuitenkin tehdä lippukynnet. Laitoin kynsille jälleen(!!) valkoista, jonka jälkeen tein lipun hieman sivuttain. Yleensä en erityisemmin välitä lippukynsistä, mutta näihin tykästyin, koska tuo lippu ei näytä niin paljoa lipulta (kuvittele kuvio erivärisenä). 
Kynsillä:
Perfect Sand Lacquer - S81 (pohjalla)
Golden rose Holiday - 70
Golden rose Holiday - 55 (sininen)


Lyhensin kynsiäkin aika reilusti, koska kuvaustelttani on todella suuri riski pitkille kynsille. Ai miksikö? Se menee pieneen pakettiin väkisin vääntämällä, eli aina kun sen aukaisee isoksi se oikein pomppaa auki, jonka seurauksena olen onnistunut jo 2 kynttä siihen telomaan. :-D Ratkaisin nyt asian niin, että heitän teltan aina lattialle aukeamaan, 6-2 minulle, hah!
Katsotko linnanjuhlat?

4 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet ^.^
  Mie kans mietin lakkaavani itsenäisyyspäiväksi liput kynsiin, mutta teinkin sitten vain liukuvärjäyksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Täytyy myöntää etten näillä kauaa viihtynyt, vaan minun piti tehdä viikonlopuksi ns. reissukynnet. :-D Nämä oli tehty etukäteen torstaina.

   Poista
 2. Kivan erilaiset lippukynnet, hyvin onnistuneet mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) sininen ois pitänyt olla hieman kirkkaamman sininen, mutta harmikseni minulla on vain vaaleita ja tummia sinisiä hiekkoja. :(

   Poista