keskiviikko 17. joulukuuta 2014

300. postaus

Blogi on ollut nyt pystyssä reilut 2 vuotta ja nyt on tullut täyteen 300 postausta. Ensimmäisessä postauksessa kerroin blogiin tulevan postauksia sisustamisesta yms, mutta kuten olette huomanneet täällä ei puhuta semmoisista sanaakaan. :-D Olen siis keskittynyt nimenomaan kynsiin ja lakkoihin. Jos joskus villiksi heittäydyn postaan tänne ruokaohjeita ja valokuvia. Mistä päästäänkin siihen, että blogini suosituin postaus ikinä on pätkisjuustokakku-ohje, kiitos tästä. :-D
Oli tällä postauksella tarkoituksensakkin nimittäin ostospostaus. Saalis on kertynyt minulle noin marraskuun puolivälistä lähtien.
Nämä Isadoran hiekat ostin Mimosalta. Vihdoin minulla on hopeahiekkalakka!
 Tilasin myös Pueenin uuden laatta setin: Buffet leisure. Pidän tästä setistä jopa hieman enemmän kuin Stamping buffetista.
 Llarowelta tilattiin Ninianen kanssa lakkoja. Edellisessä postauksessa esittelinkin jo F.U.N lacquerit: Secret ja Million dollar dream. Näiden kaveriksi otin myös ensimmäisen Dance Legendin: Holo top-coatin, nyt kaikista lakoistani voi tulla holoja! Kikolle tehtiin myös kimppatilaus. Sieltä hommasin vain yhden lakan: 492 Pearly red. Lisäksi hommasin siveltimien puhdistusaineen ja huulipunakynän. Ostin myös muutaman joululahjan, mutta niitä en täällä esittele, ainakaan vielä. ;)
 Kattokaa nyt tätä kimallusta!
 Ninianen kanssa tehtiin tosiaan vielä Cecarsille kimppatilaus, josta minulle mukaan pääsi iso laattakansio, 2 konadin leimauslakkaa: Pinky red ja Brown ja Spring06 leimauslaatta, joka puuttuu kuvasta.
Tämmöisiä ostoksia tällä kertaa, ensi kerralla mukana on lisää leimauslaattoja ja Essencejä, kunhan ne vain saapuisivat minulle.
Oliko tuotteissa tuttuja?

2 kommenttia: