keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Tarrat testissä

Sain taas kasan tavaraa testattavaksi Bornprettystorelta ja ensimmäisenä kävin tarrojen kimppuun. Aikaisempi kokemus ''tarroista'' ei ollut miellyttävä. Pelkäsin jo pahinta näidenkin kanssa, mutta luojan kiitos ne oikeasti olivat tarroja! :-D Tarrat löytyvät täältä, ja minun tarrani olivat koodilla M153.
 Jos olet joskus tuskaillut tarrojen kanssa, niin suosittelen testaamaan näitä! Nämä olivat todella joustavia, joten nämä oli helppo asetella kynnelle ilman ryppyjä. Ja jos tarra meni alussa vinoon, sen sai korjattua ilman tarran rikkoutumista. Olen aiemmin testannut Make Up Storen tarroja, mutta ne olivat liian leveitä kynsilleni. Nämä olivat juuri sopivia ja pituuttakin tarroilla oli reilusti!

 Viihdyin tarrojen kanssa päivän, jonka jälkeen ''revin'' ne pois. Tarrojen kanssa en mielelläni käytä kynsilakanpoistoainetta, koska tarrojen liima menee siitä ihan sekaisin. Nämä onneksi lähtivät helposti kokonaisina pois, jonka jälkeen poistoaineella piti poistaa vain aluslakka. :) Voisin kuvitella käyttäväni tämmöisiä uudestaan jos tarvitsisin kynnet nopeasti. Aikaa tähän meni (aluslakka + päällyslakka mukaan lukien) noin 15 min ja ensi kerralla teko onnistuisi varmasti alle 10 minuuttiin!
Jos tarrat kiinnostavat käytä alennuskoodia 3LG10, jolla saat 10% alennusta. :)
Oletko kokeillut kokokynnentarroja?

14 kommenttia:

 1. Vähänkö nää on muuten hienot :o oot saanu nää tosi nätisti kynsillekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä kauniit! :) Ja tosi helppo asettaa, siks ei tullu ryppyjä.

   Poista
 2. Noilla saa kyllä kätsysti kynnet kuntoon jos on kiirus :) Itellä on kanssa helmerin pohjalla, jossain, tarvis varmaan kaivaa ne esiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tulee liian harvoin turvauduttua näihin ja mentyä ennemmin ruttukynsillä. :-D

   Poista
 3. Vautsi! Nyt on kyllä pakko kaivaa näitä laatikon kätköistä. En kyllä usko, että tulee ihan koko kynnen versioita mulle, kun nää mun stiletit on hintsun verran pitkät, mutta aina voi säveltää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kaivaa! :) Ja etköhän sinä jotenkin ne saa sovellettua kynsillesi sopiviksi, vaikka vinottain ja lakkaa molemmin puolin. :)

   Poista
 4. Ostelin netistä tämmöisiä, mutta ne tuntuu olevan liian isoja. Lähtisitkö leikkelemään sopiviks vai laittaisitko pois vaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä lähtisin varovasti leikkelemään. :) Koska on lähes mahdotonta saada muuten poistettua ylimenneet osiot kynsiltä, kynsilakanpoistoaine vaan sulattaa tarran->kynnet möhmön peittoon. :-D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä tarratkin joskus osaa yllättää.

   Poista
 6. Hyvältä näyttää :)
  Kerran olen kokeillut kokokynnen tarroja ja en ihan heti ole valmis kokeilemaan uudestaan ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Minäkään en ole aiemmin pitänyt kokokynnen tarroista, mutta nämä oli ihan eri maata aiemmin kokeiltujen kanssa että näistä tykkäsin.

   Poista