sunnuntai 2. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 7: My blog

Oli hirmu hankala päättää mikä on se minun blogin ''juttu''. Blogissa näkyy eniten liukuvärjäystä, ranskiksia ja leimausta, lepardia unohtamatta. Värit kuuluvat myös blogiini ja tätä asiaa joku joskus kehuikin. :) Kynsien pohjan tein keskellä lattianrepimishäslinkiä, joten tulos ei ole ihan sitä mitä halusin. Aluksi tarkoituksena oli tehdä meikkisienellä 4 värin ''liukuvärjäys'', mutta Color Clubin neonit eivät tällä tavoin peittäneet, joten sudin niitä lopuksi omilla sudeilla suikaleet kynsille. Kynnet kerkesivät olla päivän keskeneräisinä jonka jälkeen leimasin niihin lepardia. Leima ei totellut tällä kertaa kauhean hyvin, mutta en jaksanut sen kanssa tapella, joten leimat ovat vähän miten ovat. :-D Kuvat on otettu todella huonossa valaistuksessa, joten valitettavasti neonien värit jäivät todella haaleiksi.
Kynsillä:
Color Club - Foxy mama
Color Club - Kapow!
Color Club - Peace, Love & Polish
Color Club - Not-so mellow yellow
+ leimat Infinity60 ja Dashican musta

 Kynsistä tuli mieluiset, mutta jokin näissä häiritsee. Olisin halunnut panostaa enemmän juuri tähän haasteeseen, mutta tilanteen vaatimissa olosuhteissa tulos oli nyt tämä. Luulen että palaan kyseiseen aiheeseen myöhemmin uudestaan.
Mikä tyyli kynsissä on sinua?

10 kommenttia:

 1. Kyllä nää kynnet kuvastaa vaan niin sun blogia <3 Upeat!

  VastaaPoista
 2. Mä en kyllä heti oivalla yhteyttä blogiin vaikka varmasti kynnet ovatkin tyylisesi, mutta komeat on joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä mielestäsi olisi ollut enemmän blogiin sopiva? :) Koin todella haastavaksi kiteyttää blogin yksiin kynsiin kun koen niin monen tyylin olevan ''oma''. En ilmeisesti ole löytänyt vielä sitä sisäistä tyyliäni. :-D Kiitos kuitenkin!

   Poista
  2. Voi hyvinkin olla että oot tehnyt enemmänkin täntyylisiä kynsiä enemmänkin, mutta mä näin ensisijaisena mielleyhtymänä nimenomaan kirjoittajan blogin visuaalisen ilmeen.Jos oisin itse ehtinyt tarttua haasteeseen niin siitä perspektiivistä mä oisin lähestynyt aihetta, vaikka se on tosiaan vain mun eka mielleyhtymä ;)

   Poista
  3. "Enemmänkin enemmänkin"... Sori; mä "oikoluen" jostain käsittämättömästä syystä tekstini vasta julkaisemisen jälkeen, jolloin usein tarvittaisiin 'edit'-painiketta. :D

   Poista
  4. Niin eli jos nyt ymmärsin oikein, sinulle haaste olisi ollut toteuttaa kynnet blogin ulkonäön perusteella? Minä taas ymmärsin sen blogin sisustan perusteella. :-D Tässä sitä taas huomaa miten eri tavalla asiat voidaan ymmärtää, mikä on vain hyvä juttu!

   Poista
 3. Mää tykkään näistä kynsistä. Jotenki just sun näköset, väriä ja leopardia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mulle ois kyllä passaanut näiden lisäksi pinkki,glitter, tekstuuri jajaja...

   Poista