torstai 19. kesäkuuta 2014

Holoa holoniiteillä

Minä, kuten moni muukin kynsibloggaaja, toimin yhteistyössä Bornprettystoren kanssa. Minulle yhteistyön ajatuksena on kokeilla sellaisia tuotteita, joita itse en välttämättä ostaisi. Tällä kertaa valittavissa tuotteissa oli kuitenkin myös ranskistarrat, joiden toimivuus/toimimattomuus kiinnostaa. Ranskistarrojen lisäksi valitsin erikokoisia strasseja sekä holoniittejä, jotka esittelen tänään.
 Kynsikirpalta bongasin Perfectin holoja, joita on muuten nykyään vaikea saada, joten kahmin ne itselleni. Mukaan pakettiin tarttui myös Ginatricotin Punk ja Marine.
 Holot piti heti saada testiin, joten valitsin holoniiteille kaveriksi H4. H4 vaati 3 kerrosta tasaiseen lopputulokseen, mutta onneksi nämä ovat nopeita kuivumaan! Niitit asettelin paikalleen dottingtoolin ja päällyslakan kanssa.
 Ensimmäisen niitin sain irti n.tunnin päästä lakkauksesta, mutta edelleen on mysteeri minne ja missä tilanteessa se katosi, koska en itse muista edes kolauttaneeni kynttä minnekkään. :-D Muiden niittien arvelin lähtevän töissä kävelemään, mutta kuinkas ollakkaan, kaikki pysyivät paikollaan!
 Ylin kuva on otettu varjossa, keskimmäinen ainoan lampun alla, joka näytti holoefektin ja alimmainen auringon paisteessa.
Niitit löydät täältä. Minun niitit ovat Pattern 3#. Tilatessa muista käyttää 10% alennuskoodia 3LG10.
En hyödy linkeistä mitenkään, ne ovat vain teille avuksi. :)
Mitkä holot ovat teidän mielestä parhaita?

8 kommenttia:

 1. Ite tykkään Color Clubin holosta eniten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne varmasti ovatkin monen lemppariholoja. :) Harmi kun ovat niin arvokkaita!

   Poista
 2. On kyllä nätit kynnet, ihanat ^_^
  Mie olen rakastunut niihin Color Clubin holoihin ♡

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet! :) Nuo holoniitit. <3

  VastaaPoista