keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ostoksia taas kerran

Pari viikkoa sitten huomasin maxissa käydessäni, että flormarilta(konehelsinki) oli tullut uusia sävyjä. Koska lakat oli tällä viikolla alessa, kävin kipaisemassa itselleni 3 niitä. Oli muuten vaikea valita sävyt mitkä otti! Päädyin 011,010 ja P20.
 Sitten hieman lisää shoppailua. Kun kuulin, että nettiin on tullut uusi saksalainen kosmetiikkakauppa, tein tilauksen sinne. Kyseessä on Kosmetik4less. Toimitus kesti viikon. Paketin avattuani näin söpöä pinkkiä suojapaperia. :-D
Sitten itse sisältöön, kaikki tuotteet eivät ole minulle(ChG:t), mutta tässä koko sisältö.
Ja sitten hieman tarkempaa kuvaa tuotteista. Essencen laattoja on yleisesti ottaen aika vaikea saada, ja nyt kun kävin katsomassa uudelleen noita sivuja niin toinen laatoista oli hävinny myynnistä (oikean puoleinen). Lisäksi halusin kokeilla minulle aivan uutta tuotetta, nimittäin magneettikynää. En ole ollut kovin kiinnostunut magneettilakoista, koska minun kynsille ne magneetit ei vain sovi. Mutta tällä saa tehtyä vaikka mitä kivoja kuvioita, tuli heti testattua kaikkea, tästä saatte ihan varmasti kuulla pian uudestaan.
Pari viikkoa sitten laitoin aika paljon kynsilakkojani myyntiin. Samalla ''varastoa'' siivotessa huomasin, että minulla ei ollut oikein kesäisiä värejä. Tämänpä vuoksi tilasin oikeinkin kesäiset ja pirteät lakat Wanna be your sunshine ja Upper green side. Otin myös testiin pimeässä hohtavan päällyslakan, mutta ainakaan vielä en saanut sitä ''ladattua'', joten jospa ei ihan sudeksi tuo paljastu.
Tällaista tällä kertaa, huomenna sitten pilalle menneitä kynsiä...

4 kommenttia:

 1. Mulla on myös toi Flormarin 010 :3

  VastaaPoista
 2. noi flormarin lakat on tosi hyviä! :) tää sun blogis on kyl tosi kiva ja mielenkiintonen<3! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne, hinta-laatusuhde on niissä kohdallaan! :) Ja kiitos! Kurkkasin sinun blogisi ja taidan jäädä seurailemaan sitä. :)

   Poista