tiistai 21. toukokuuta 2013

Lady luck vs. Fantasy ocean

Päätin järjestää pienen lakkavertailun näiden niin samannäköisten lakkojen välille. Molemmat ovat HM:n lakkoja. Levittyvyys ja peittävyys oli molemmissa hyvä, mutta laitoin varulta kaksi kerrosta kumpaakin. Fantasy oceanissa on minun käteen parempi korkki, joten se oli lakatessa kätevämpi. Näistä sai kyllä eroja suurennuslasin kanssa etsiä, niin dupeja nämä ovat toisilleen. Valokuvista kuitenkin huomasin, että Fantasy ocean on hieman vaaleampi kuin Lady luck. Ja lisäksi illalla hämärässä (huonossa) valossa Lady luck näytti tietystä kulmasta siniselle/turkoosille. Minusta molemmat ovat voittajia tässä kamppailussa!
Päätin tehdä näiden päälle kesäiset koristelut, ja mikäs sen kesäisempää kuin perhoset!
Kynsillä:
Nimetön ja etusormi: Fantasy ocean
Muut: Lady luck
Moss - Musta
Moss - Valkoinen
Oletteko jo ihan kesäfiiliksissä? Entä onko talviturkki jo lähtenyt? :)

2 kommenttia:

 1. Perhoset on ehdottomasti kesäinen teema ja lakkaus on kaikkinensa tosi kaunis, mutta sen värimaailma ei ehkä ole se kaikista kesäisin. Mutta eihän sitä nyt aina tarviikaan - kauniit kuitenkin!

  Mä oon kyllä jo ollut ihan kevätmielellä, mutta ei puhettakaan että heittäisin talviturkkia ikinä vielä tähän aikaan vuodesta - juhannuksena vasta harkitaan sitä asiaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosiaan ensin päätin tehdä vertailun ja sitten vasta kuvion, oisin voinut miettiä vähän kesäisemmät alle, mutta ensikerralla sitten. ;) Minäkin ajattelin, että en heitä talviturkkia vähään aikaan, mutta oli viikonloppuna niin lämpimät kelit, että oli ihan pakko pulahtaa uimassa(ei sitä kyllä uimiseksi voinut sanoa kun vesi oli polviin asti ja siinä piti käsipohjaa yrittää sitten vetää :-D).

   Poista