torstai 13. joulukuuta 2012

Punainen ranskis

Halusin testata kauan sitten syksyllä ostettuja hedelmäfimoja. Ideat oli lopussa, joten tein vain yksinkertaisen ranskiksen, johon lätkäsin fimon. (köyhää eikö?) Huomenna tai ensi viikolla pitäisi saapua postissa lisää ihania fimoja mm. rusetteja. :) Niistä tulee sitten ihan varmasti kynnet heti kun saan ne.
Kynsissä:
Flormar - DC04
Lumene - Be happy
Yves Rocher - Alus/päällyslakka
+ tähtihedelmäfimot
Flormar DC04, on täydellinen joulunpunainen! Vaikka en värinä paljoakaan punaisesta tykkää, niin tämä lakka on kyllä hieno. DC04 ei ole liian kirkuvan punainen, eikä myöskään liian ''mummomainen''. Juuri oikea metallisen hohtoinen punainen. Ei todellakaan ollut virheostos. :)
Innostuin vähän lisäksi muokkailemaan kuvan värejä. Jos joku vertailee DC04:n sävyä tässä ja ylemmässä kuvassa, niin alempi on otettu luonnonvalossa ylempi salaman kanssa. Alempi kuva kääntyi jostain kumman syystä pystykuvaksi, vaikka se olikin vaaka kuva kuten vesileimasta huomaa. ;o Jos muuten joku lukijoista osaa/haluaa tehdä minulle bannerin, silloin saa ottaa minuun yhteyttä! Ajattelin hieman taas uudistaa blogin ulkoasua, minkä takia uusi bannerikin olisi kiva. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti