perjantai 30. marraskuuta 2012

Pikkujoulukimalletta

Kyselystä kävi ilmi, että halusitte pikkujoulukynnet, joten tässä ne ovat. Sain erittäin hyvän (?) idean tehdä kynnet keskiviikkoiltana 11 aikoihin. Kokeilin ensin muutamia koristeluvaihtoehtoja kiekolle ja päädyin sitten ei niin jouluisiin, mutta pikkujouluihin sopiviin ''bilekynsiin''. Ja koska koin jotenkin tylsäksi pelkät mustat kynnet, yksi(tai kaksi, miten haluaa ajatella) kynsistä oli tehtävä valkoiseksi. :D
Kynsillä:
Dermoshop - alus/päällylakka
Moss - Musta
Moss - Valkoinen (nimetön)
Yes love - 12 
Hm - Confetti (nimetön)
Käytin siis kahta erilaista glitterlakkaa, koska kiekolle kokeiltuani glittereitä, Yeslove näkyi paremmin mustalla kuin valkoisella, joten valkoiselle piti keksiä jokin toinen. Glitterlakat kuivuivat tajuttoman hitaasti, vielä puolen tunnin kuivattelun jälkeenkin sain painettua niihin sormenjäljet... Tarkkasilmäisimmät voivatkin huomata tänään otetussa kuvassa viivoja ja sormenjälkiä, ainakin etu- ja keskisormessa.
Keskiviikkona
Tänään
Lupasin myös tehdä äidilleni pikkujouluihin kynnet, joten niistä saatte sitten kuvaa myöhemmin. Voin jo nyt luvata, että niidenkään värimaailma ei ole kaikista jouluisin (vaaleavioletti...), mutta pikkujouluiset niistä jollain tapaa tulee. :)

Ps. näkyykö teillä kuvat kauhean pieninä? Olisiko tarvetta suurentaa? Huomasin kun kokeilin eri selainta (Chrome -> Explorer), että kuvat näyttivät pieniltä. Sanokaa vain rohkeasti jos haluatte kuvat isommiksi. :) Tännehän voi kommentoida anonyymisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti