tiistai 11. toukokuuta 2021

Revolution - Flamboyance

 Heippa!
Joku otsikostakin saattoi hoksata, että tänään ei ole aiheena kynnet vaan meikit. Olin vasta lomaviikolla jolloin käväisin ostoksilla isommalla kylällä ja sieltä mukaani tarttui Revolutionin Forever flawless - Flamboyance paletti. Oman kokemukseni mukaan nämä metallikuorissa olevat Revolutionin luomivärit ovat parhaimpia, mitä tulee luomilla pysymiseen. Minulla on helposti rasvoittuvat luomet, mutta wet'n'wildin luomivärinpohjustaja ja nämä metallikoteloissa olevat luomivärit takaavat lähes aina päivän kestävän meikin. 
Flamboyance paletissa on nappeihin painettuina söpöjä flamingoja! Ja sävyjä löytyy laajasti useamman erilaisen meikin luomiseen. Paletissa on 8 mattasävyä ja 10 enemmän tai vähemmän glitteristä sävyä. Tämän paletin glittersävyt toimivat parhaiten sormin levitettyinä.
Tein paletilla ensin tämmöisen neutraalimman ja hempeän meikin. Olen alkanut pikku hiljaa lämpenemään punaiselle/pinkille luomivärille, kun olen opetellut käyttämään niitä niin etten näytä vuoden pahimman flunssan saaneelta. Tai monta yötä valvoneelta. :-D Ruskea rajaus pehmensi kivasti kokonaisuutta. 

Toisessa meikissä halusin sitten hullutella hieman enemmän väreillä ja teinkin meikin vastaväreillä ja vahvalla rajauksella. Hieman harmittaa, etten arkena oikein voi/ehdi tekemään mitään silmämeikkejä ripsiväriä lukuunottamatta. Mutta aina kun on mahdollista, meikkailen kyllä sen minkä ehdin!

4 kommenttia: