tiistai 12. kesäkuuta 2018

Ostolakkoilijan ostoksia

Tammikuussa aloittamani ostoslakko ei ole täysin pitänyt, mutta en ota sitä pahalla. Ostoksien tekemiseen on tullut enemmän järkeä ja kyllä ne kaapit jossakin vaiheessa tyhjenevät. Lakkaostoksia olen tehnyt muutamia, ja instagramin puolella esittelinkin jo uusimmat löytöni: NCLA-merkin lakat jotka löysin sokokselta 5e/kpl! Kuvaan tuppasin myös Essencen alelakan.
Bodyshopilta tuli keväällä mielenkiintoisia vartalojukurtteja, joiden luvataan imeytyvän ihoon todella nopeasti. Laiskana rasvaajana halusin kokeilla toimiiko tuote oikeasti niinkuin on luvattu ja tilasin kyseisiä vartalojukurtteja kolme, koska heidän nettisivuillaan oli osta 3 maksa 2 kampanja. Olen kokeillut banaania ja en kyllä sanoisi että nämä älyttömän nopeasti imeytyvät. Tuoksukaan ei paljastunut banaanissa parhaimmaksi, joten jospa toisissa on parempi tuoksu. :)
Viimeisimpänä löytönä esittelen vielä pari meikkijuttua. Olen pikku hiljaa opetellut bronzerin käyttöä, koska soph (sophdoesnails) käyttää bronzeria ja se näyttää niin kivalta! Ostin kokeiluun tokmannilta Rimmelin bronzerin huimalla kahdella eurolla. Törmäsin myös H&M:lla näppärään meikkipalettiin, jolla pärjää hyvin reissuilla, joten se lähti myös mukaan kympin hinnalla.
Mikä on sinun viimeisin hullaantuminen meikkien saralla?

6 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä nuo NCLA:t! Muutenkin kivoja ostoksia, mä tykkään nuista vartalojogurteista, bansku on paras ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä monttu kirjaimellisesti auki kun bongasin holot sieltä cremejen seasta. :-D Olivat myös ripotelleet lakat pitkin kosmeosastoa, joten lakat sai oikein metsästää.

   Poista
 2. Tuohon hintaan voisin miekin NCLA:n lakkoja kotiuttaa :D Katselin Lempäälän Ideaparkissa Emotionin alelaaria ja siellä ei ihan noin edullisesti olisi irronnut, rapiat 13 €/kpl :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh, kyllä on hinnoissa eroa. :-D Olisikohan vielä pohjoisemmasta lähtenyt halvemmalla? Tai sitten se oli vaan kainuuale. :-D

   Poista
 3. No huh mikä ale noissa ncla lakoissa! Miksei meilläpäin koskaan oo tollasia alennuksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä oli hyvä ale! Ihan ihmettelin, koska harvemmin täältä oikeasti mitään löytää :-D

   Poista