tiistai 13. maaliskuuta 2018

Mitä ja milloin?

Minulla ei ole tapahan huudella täällä kuulumisiani tai muitakaan asioita elämästäni, mutta tänään kurkistetaan hieman pinnan alle haasteen muodossa.

Viimeksi minä:
 
Ihaduin toissa päivänä kun kävin pitkästä aikaa islanninhevosvaelluksella. Innin tulon jälkeen ratsastus on jäänyt tauolle ja nyt pääsin hevostelemaan pariksi tunniksi ihaniin maastoihin.
 
Nauroin eilen Innin toilailulle. Se tekee joskus aamuistani melkoista häsellystä, mutta huumorilla kaikkeen on parempi suhtautua. Ensin se nappasi salihanskani vaatehuoneesta ja juoksi karkuun häntä pystyssä. Sitten se levitteli ruokansa pitkin poikin mattoja.

Itkin muistaakseni viimeksi hieman ottaneena kuunnellessani Irinan versiota Petran kappaleesta Kiitos kaikesta. Ja tämä tapahtui viime syksynä ysäribileiden etkoilla, mutta sen tarkemmin en muista miksi kyseinen kappale silloin oli pinnalla. Aika kuultaa muistot.
 
 
Suutuin viimeksi pubissa kun menin kaverin kanssa pelaamaan lautapeliä. Olimme pelanneet tovin kun viereen tuli nuorisoporukka pelaamaan änäriä. Totesimme että meidän on parempi siirtyä edestä pois ja pois kävellessämme kuulin kuinka yksi näistä nuorista totesi hieman tympeään sävyyn kirosanojen kera että onneksi lähdimme pois. Siinä meinasin tokaista pahasti takaisin, mutta totesin sen olevan ihan turhaa höpinää nousuhumalaisille änäripelaajille.
 
Harmistuin kun sunnuntaina katsoin viimeisen jakson Orange is the new blackia. Tämä projekti alkoi tammikuussa, joten useampana päivänä on tullut istuttua netflixin ääressä. Sarja kuitenkin taitaa jatkua tänä vuonna, joten pitkää katkoa ei kerkiä tulemaan. Sitä odotellessa minulla on kuitenkin aikaa katsoa muita sarjoja - otan siis vastaan hyviä ehdotuksia! 
 
Häkellyin viime viikolla kun miespuolinen asiakas toivotti hyvää naistenpäivää. Menin niin hämilleen että tokaisin takaisin: kiitos samoin. :-D
 
 
Kokeilin jotain uutta dippimaustetta viikonloppuna ja en kyllä tykännyt. Olen vannoutunut american-dipin käyttäjä dipattavien kanssa. Tacodippiä olen käyttänyt jauhelihapihvien maustamiseen, mutta muuten uusia makuja on vaikea hyväksyä.  
 
Urheilin viimeviikolla pari kertaa salilla kun perinteinen hikitreenini oli hiihtoloman takia tauolla. Kävin myös issikkavaelluksella ja kävelin koiran kanssa ympäriämpäri kylää. Pakkaset onneksi rauhoittuivat hieman ja Inni pärjää ilman tossuja ja takkia, joten lenkille lähdöstä on tullut huomattavasti helpompaa kummallekin.
 
Luin tai oikeastaan selasin Koiramme lehden nopeasti Putousta katsoessa. Aikoinaan olin ahkera lukemaan kirjoja, mutta nykyään niitä ei tule luettua. Olisi oikeastaan kiva opetella rauhoittumaan ja keskittymään johonkin kirjaan - ehkä joskus vielä. :)
 
 
Söin iltapalaksi mandariinin. Meillä syödään arkisin iltaruoka varsin myöhään, joten varsinaista iltapalaa ei tule enää syötyä. On kuitenkin kiva kun päivään on tullut säännöllinen rytmi ja sen ansiosta tulee syötyä viisi kertaa päivässä.
 
Herkuttelin viimeksi hedelmäsalaatilla ja itse tekemällä banaanikakulla. Näitä ennen söin pari muffinia, ben&jerryä, dippiherkkuja ja karkkia - eri päivinä tosin, mutta tuli kyllä herkuteltua viime viikolla.
 
Ostin parit rintaliivit Tokmannilta kun olivat tarjouksessa 12,95e/2 kpl. Flormarin hylly oli myös ilmestynyt samaiseen Tokmanniin mutta ainakin vielä pysyttelin erossa siitä, kuten muistakin kosmetiikkatuotteista - tosin kynsilakkojahan ei lasketa. ;D
 
 
 Tapasin kaverin, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan. Tapahtui samalla kertaa kuin ylläoleva mainitsemani pubiepisodi.
 
Päätin antaa Innien korvien olla ilman teippauksia. Aluksi ajattelin pitävän niitä leimauksessa vuosikkaaksi asti, mutta koska Innistä ei ole näyttelykoiraksi, ei myöskään korvilla ole loppuunsa niin suurta merkitystä. En myöskään usko, että kuukausi sinne tai tänne enää tässä vaiheessa merkitsee mitään kummempaa.
 
Inspiroiduin siivoamalla turhia tavaroita pois kaapeista ja hyllyistä. Kun sain ylimääräiset turhakkeet pois näkyviltä, pystyin nostamaan esille vain ne esineet joiden halusin olevan esillä tällä hetkellä. Minusta on kiva muokata sisustusta pienillä asioilla parin kuukauden välein. Jouluksi nostin isot kynttilänjalat pöydälle, mutta nyt ne saivat väistyä ja tilalle tuli kaverini piirtämä kehystetty synttärikortti ja kasvi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti