tiistai 23. tammikuuta 2018

Mustat peilit

Sain alkutalvesta taas valita Bornprettystoresta testiin erilaisia tuotteita. Halusin ehdottomasti päästä testaamaan mustaa peilijauhetta, joka kuvissa näytti upealle. Lakkasin pohjalle kerroksen Essencen Black is backia, jonka päälle yritin hinkuttaa jauhetta.
Kynsillä:
Essence - Black is back
+ bps:n mirrorpowder
Melkein jokaisen kynnen kanssa kävi niin, että en malttanut odottaa tarpeeksi pohjalakan kuivumista ja sain sen rutattua jauhetta hangatessa. Tästä syystä kynsillä näkyy epätasaisia kohtia. En myöskään saanut kiillotettua tätä tarpeeksi, jotta kynsistä olisi tulleet oikeasti peilimäiset. Kuvista ei näy, mutta lähemmin tarkasteltaessa kynsillä näkyy ns. siveltimen vedot. Ilmeisesti pohjalla olevan lakan olisi pitänyt olla supertasainen, jotta niiltä olisi vältytty. 
Ideana peilikynnet olisivat oikein mieluinen asia, mutta ainakaan vielä en ole törmännyt oikeasti peilipinnan luovaan tuotteeseen; lakka, jauhe yms. Jos sinä siellä ruudun toisella puolella tiedät oikeasti toimivan tuotteen, ilmianna se!
Mitä sinä tykkäät peilikynsistä?
En hyödy linkeistä, mutta teille on luvattu järjestää arvonta kun ylläolevaa koodia on käytetty tarpeeksi.


4 kommenttia:

 1. IsaDoran chromijauhe on ehkäpä paras miun makuun, se on tarpeeksi tiivistä ja peittävää, toki siinäkin sitten näkyy kaikki epätasaisuudet :D

  Se olisi nyt ainakin puoleen hintaan Sokoksen alennusmyynneissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, pitää kyttäillä jos näkisi sitä jossain! :)

   Poista
 2. Vielä IsaDoraakin parempia on Whats up nailsin jauheet, toki on ne sen hintaisiakin :/

  Mutta mä hei luulen, että tuo sinunkin jauheesi voisi toimia paremmin, jos vedät pikakuivattajan alla olevan lakan päälle ennen jauhetta. Pinnan pitäisi olla nimittäin 100% kuiva ja todella sileä/kiiltävä että jauhe kiillottuu kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä on kyllä hinnat kohillaan. :-D
   Ai oot saanu jauheen tarttumaan kuivaan pintaan? Miksiköhän mulla ei ole tarttunu? :/

   Poista