tiistai 28. marraskuuta 2017

Hampurin ostokset

Kävin pari viikkoa sitten yksin Hampurissa lomareissulla ja tiesin että tulisin kiertämään kauppakeskuksen jos toisenkin. Lähtiessäni reissuun laukkuni painoi seitsemän kiloa ja palatessa 22.5 kiloa, eli ei siitä ihan hukkareissu tullut. Saksassa aiemminkin käyneenä osa kosmetiikkamerkeistä oli tuttuja ja niitä halusin hamstrata enemmänkin. 
Suosituin tutuista merkeistä oli Balea. Se on halpa, toimiva ja siltä löytyy tuotteita laidasta laitaan. Suomessa samaan kategoriaan menisi mm. Pirkan tuotteet. Erityisesti olen pitänyt Balean shampoista ja hoitoaineista. Nyt ostin myös testiin erilaisia kasvotuotteita ja muutaman muun tuotteen. En osaa saksaa joten muutaman tuotteen kanssa en ole täysin varma minkälaiseen käyttöön se on tarkoitettu, mutta eiköhän google auta. Hinnat näissä alle 3e/kpl. 
En voinut myöskään vastustaa kiusausta ostaa itselleni toista kosmetiikkajoulukalenteria. Balean tuotteita minikoossa ja hintaa tällä oli muistaakseni 14e. Kalentereista puheen ollen tulen luultavasti aukaisemaan luukut joka päivä snapchatin puolella ja teen sitten koosteen viikoittain instagramin puolelle. :)
 Toinen suosikkini oli Essencen kaltainen RdeL young, jolla on yhtä halpoja meikkejä kuin Essencellä. Tältä merkiltä ostin testiin mm. ripsareita, rajauskyniä ja mattapäällyslakan. Käväsin myös paikan päällä Kosmetik4lessin kaupassa, josta ei tarttunut mukaan kuin Highlighter paletti ja irtoräpsyt. Olisin halunnut ostaa sieltä Make up revolutionin joulukalenterin, mutta ne oli loppuunmyyty. 
Toki Hampurista tarttui mukaan muutakin kuin kosmetiikkaa mm jouluinen pöytäliina ja tabletit, herkkuja, söpö yksisarvismuki jne. Hampurissa oli myös Primark, joka on minulle ihan ehdoton ykkösjuttu ulkomailla. Tälläkin reissulla sain törsättyä sinne lähemmäs 200e joten vaatekaappi sai mennä hieman uusiksi. :-D Kuvassa näkyy myös The Rasmuksen paita, joka oli fanityttöostos ennen keikkaa, jonka takia ylipäänsä päädyin Hampuriin. 
Kaupunkina Hampuri oli oikein nätti ja ostoksia olisi saanut tehtyä enemmän kuin laukkuun olisi mahtunut. Suosittelen!
Mitä sinä metsästät ulkomailta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti