tiistai 23. toukokuuta 2017

Tuotteita kosmetik4lessiltä

Viime meikkipostauksessa nähdyt Essencen My must have-paletin tuotteet, eivät olleet ainoat tuotteet jotka kosmetik4lessiltä tilasin. Niiden lisäksi ostin Essenceltä värittömän vedenkestävän puuterin (tämän normaaliversio on ollut pitkäaikainen suosikkini), aurinkopuuterin (bronzer), mustapäälappuja ja tekoripset. Pakettiin päätyi myös muutama käsirasva ja primer, mutta niistä mahdollisesti lisää myöhemmin.
Tätä Essencen bronzeria oli kahdessa eri sävyssä, itse valitsin tummemmalle iholle sopivan. Kummankin sävyn rasiassa on vielä erikseen vaaleampi ja tummempi sävy. Pidän siitä että tämän tuotteen kuviointi tuo mieleen intiaanikesän ja myöhäiset illanistujaiset. Miksi tehdä tasaisia tuotteita kun pintaan voi painaa kuvionkin?
 Kuvissa vasemmalla on vaaleampi sävy (sisus) ja oikealla tummempi (ulkoreuna). Olen käyttänyt tätä nyt varjostuksissa ja olen tykännyt tuotteesta. Tarvitsisin vain paremman siveltimen tämän levittämiseen, jotta yhteistyömme olisi täydellistä. Ja tosiaan tätä voi käyttää varjostuksissa, koska shimmeri on olematonta. :) 
 Mitä Essencen uutuuksia sinä metsästit?

2 kommenttia:

  1. Mua aina harmittaa "tuhota" tuote jos sen pinnassa on joku kuviointi:D Tuo on tosi nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama ongelma täälläkin! :D Musta oli kiva et myös ''halppis''meikeissä törmää koristeluihin tuotteisiin, tuo lisäarvoa tuotteelle.

      Poista