keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Apuvälineitä harrastamiseen

Leimoja rakastavat ovat varmasti törmänneet ongelmaan, että laatta pitäisi puhdistaa, mutta puhdistuksessa piilee riski, että vastalakatut kynnet lähtevät puhdistuksen mukaan. Itse muistan puhdistaneeni laatan muutaman kerran muovipussi kädessä. (toki se sulaa jos liikaa asetonilla läträä). Olen usein laiska ja puhdistan käytetyt laatat vasta sitten kun tarvitsen niitä seuraavan kerran, mutta joskus laatta on pakko puhdistaa samalla kun väkertää kynsiä. Bornprettystorelta saa tähän hommaan kätevän härpäkkeen, jolloin kynnet säästyvät.
Härpäke näyttää kynältä, mutta kynän terän sijaan päädystä painaessa esiin tulee terävät metallipiikit, jotka pitävät hyvin kiinni pumpulipallosta. Ainoan miinuksen annan siitä että metallipiikit ovat hieman liian teräviä ja niihin meinaa siksi jäädä kiinni pumpulihöytyviä.
Myös toisesta testiin saamastani tuotteesta on apua sekä leimaajille että normilakkaajille. Kyseessä on silikoninen lakkausmatto. Leimadecaleiden tekijöille tämä on oiva apuväline. Matosta löytyy kynnenmallit väpikuultavalla ja mustalla pohjalla, sekä värien testailu kohdat ja jopa mitta. Keskelle jää hyvin tilaa jos haluaa lisäksi lakata kynnet maton päällä ja suojata näin pöytää.
En ole ahkera leimadecaleiden tekijä, mutta kokeilin kuitenkin maton toimivuutta tekemällä yksinkertaiset decalit. Käytin pohjalle Essencen ''pikakuivattavaa''päällyslakkaa ja leimasin kuvion Essencen mustalla leimauslakalla. Kuvio irtosi helposti matosta kun mattoa vähän taivutti. Saas nähdä tuleeko tämä minulle vielä joskus muuhunkin käyttöön kuin pöydän suojaksi, ainakin pölyjä tämä imisi tehokkaasti. ;D
Mitä apuvälineitä sinulta löytyy?
Ylläoleva koodi on teille alennuskoodi, jota käyttämällä saan järjestää teille arvonnan kun sitä on tarpeeksi paljon käytetty. Itse en hyödy koodista enkä linkeistä.

2 kommenttia:

  1. Katsoin ensin et nyt on punkkipihdit otettu kekseliäästi kynsiharrastekäyttöön :D Toi silikoonimatto on kyllä NIIN loistava keksintö, ja sen saa kaikista näppärimmin putsattua niin lakasta ku pölystä teippiharjalla lakkojen kuivuttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kieltämättä muistuttaa punkkipihtejä! :-D Joo teippiharjat onkin tuttua kun tuppaa noita koirakarvoja olemaan joka paikassa. Sais melkein tehdä kynsiharrastajan niksipirkan. :-D

      Poista