sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Tropiikissa

Heippa vaan kaikille!
Nopeasti kului kuukauden hiljaisuus tällä puolella. Asiaan vaikutti kenties kiire ja kommenttien väheneminen, mene ja tiedä, mutta nyt olen taas kuvioissa. Kynsiä olen kerennyt tehdä useammatkin, joten postattavaa ainakin riittää. Tässä postauksessa nähtävät kynnet on tehty kuukausi sitten.
Idea kynsiin lähti MoYou Londonin Tropical 01 laatasta, jossa oli kynneltä toiselle jatkuva gekko. Halusin pohjasta raikkaan, joten lakkasin kerroksen Essencen upean oranssia Shade of happinessia, jonka päälle töpöttelin meikkisienellä saman merkin Wild white waysta. Tämän jälkeen leimat, joiden kanssa oli hieman ongelmia (lähinnä jatkuvuuden kanssa), mutta loppujen lopuksi selätin ongelmat ja kynsistä tuli tosi kivat!
Kynsillä:
Essence - Shade of happiness
Essence - Wild white ways
+ Moyou Tropical 01 ja Essencen musta leimauslakka

 Pohjan eläväisyys tuo näihin sen oman juttunsa, josta tykkään. En usko että kynnet olisivat olleet yhtä edustavat pelkällä oranssilla pohjalla. :)
Miten teillä menee?

12 kommenttia:

 1. Pohja on kuten sanoit todella eläväisen oloinen ja mainiot "aavikon värit" näissä kynsissä muutenkin. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beigepohja ois ollu ehkä vielä sopivampi aavikiksi, mutta toimii se tosiaan näinkin! Kiitos :)

   Poista
 2. Ompa upea lakkaus! Ehdottomasti tähän tuo eloa tuo monisävyinen pohja, eei olisi varmasti niin hieno pelkällä oranssilla pohjalla. Nuo leimakuviotkin näyttävät kaikki tosi ihanilta, siis hirmu kiva laatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo laatta on kyllä yks suosikeista, tulee vaan käytettyä liian vähän.

   Poista
 3. Nää on hienot! :)

  VastaaPoista