torstai 19. toukokuuta 2016

Bornprettystore: Holo 23#

Koska aiempi kokemukseni BPS:n kynsilakoista ei ollut kovin mieluinen, hieman pelkäsin mitä tuleman pitää kun päätin ottaa hololakan testiin. Olen kerran aiemmin ottanut testiin leimauslakan ja se toimi todella hyvin (klik). Ajattelin ensin lakkaavani lakan vain tikulle, koska on ollut ties mitä pelotteluja kynsilakkojen (epämääräisten sellaisten) aiheuttamista allergisista reaktioista, mutta lopulta päätin testata lakan kynsillekkin. Holo 23 on todella nätti tumman pinkki, joka levittyi nätisti. Lakkasin 23:n alle Kerroksen Essencen 4 ever youngia, joka on melkein holoton versio 23:sta. Kiireessä en kerennyt laittaa kynsille edes päällyslakkaa, mutta silti ne kestivät kynsillä melkein viikon.
Kynsillä:
Essence - 4 ever young
BPS - 23#

Olen edelleen hieman epävarma kaikenlaisen kiinakosmetiikan suhteen, mutta kyllä minä aion uskaltaa tätä lakkaa käyttää jatkossakin.
Linkit ovat teidän iloksenne, en hyödy niistä mitenkään. Muistakaa käyttää alennuskoodia kun ostatte tuotteita BPS:ltä niin saadaan joku kerta järjestettyä teille arvonta!
Oletko sinä uskaltanut kokeilla BPS:n lakkoja?

2 kommenttia: