perjantai 5. helmikuuta 2016

Iloa kynsille ja silmille (tammikuun ostokset)

Tilasin, kuten moni muukin, taannoisesta F.U.N Lacquerin alesta muutaman lakan. Viime funitilauksesta oli niin paljon aikaa, että uusia lakkoja oli tullut iso kasa, joten minulla oli hieman vaikeuksia päättää mitkä lakat kotiuttaisin. Päädyin kolmeen lakkaan 2015 kesäkokoelmasta, kenties hieman kesää kaivaten? 
F.U.N Lacquer - Glitzy Glam
 Glitzy Glam on nätti vihertävän turkoosiholo (teal funin mukaan), joka on täynnä erikokoisia (holo)hippusia. Kynsillä 2 kerrosta, mutta olisi ehkä tarvinnut täydelliseen peittävyyteen kolme. Nätti lakka joka tapauksessa! Tästä lakasta en tajunnut ottaa kameran salaman avulla kuvaa, saatte tyytyä huonoon keinolampun efektiin.
 F.U.N Lacquer - Goodness Of The Dawn
 GOTD on viininpunertavaholo, sisältäen erikokoisia (holo)hippusia kuten kaikki 2015 kesäkokoelman lakat. Kynnet lyhentyivät Glitzy Glamin ja tämän välissä, silti tämä vaati peittääkseen 3 kerrosta, mutta annan sen anteeksi, koska onhan tämä aivan älyttömän ihana lakka.
 F.U.N Lacquer - Blue Tears
 Blue Tears on kirkkaan sininenholo (holo)hipuilla. Kynsillä 2 helppoa kerrosta. Tämä on hieman kinkkinen lakka kuvattavaksi, koska kynsillä se näyttää hieman tummemalta kuin mitä kuvissa. Kamera meni myös sekaisin sen holoisuudesta eikä osannut millään tarkentaa kynsiin.
Funien lisäksi ostin tammikuussa ensimmäistä kertaa ikinä suomesta Opeja. (Okei kerran aiemmin ostin Cesarsin alesta Puren). Meidän Sokoksella löytyi Opeja -50%-70% alennuksella, joten pakko oli hyödyntää se. Kun ensimmäisen kerran kävin katsomassa lakkoja, siellä oli vain kaksi vaihtoehtoa, mutta toisella kerralla sinne oli eksynyt lisää lakkoja ja päädyin Gelato on my mindiin ja Life gave me lemonsiin. Yhteensä lakat maksoivat 14e, ei siis ollenkaan paha!
Oliko tammikuun ostoksissa tuttuja?

10 kommenttia: