keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kun leimaus ei mene niinkuin strömssössä

Sain tässä yksi ilta päähäni testata Dashicalta tilaamaani kirkasta stampperia. Pesin stampperin ohjeen mukaan ja myös teipitin sen. Lakkasin kynsille Essencen joulukalenterista saamani Sweet caramel sweetsin, jota riitti yksi paksu kerros. Sitten oli leimauksen vuoro ja tässä kohtaa tulikin sitten ongelmia. Olen kuullut, että ns. feikkistamppereiden kanssa olisi ongelmia enemmän tai vähemmän. Myöskään minulla ei feikin kanssa ensikohtaaminen sujunut ongelmitta. Sain kuvion nousemaan stampperiin, mutta se ei ollut mitenkään tarkka vaan ennemminkin täysin levinnyt/sotkuuntunut kopio alkuperäisestä kuviosta. Koin tämän saman ongelman yhden toisenkin stampperin kanssa, joten epäilen tässä kohtaa ongelmien johtuvan tottumattomuudesta leimata kyseisellä stampperilla. Joka tapauksessa vaikka kuvio ei ollut sitä mitä piti leimasin sen kynnelle, koska minusta se muistutti water spottedia. (ainakin etäisesti) :-D
Kynsillä:
Essence - Sweet caramel sweets
+ leimat Infinity 168 ja Dashican musta

Jostain syystä sain leimat myös leviämään, vaikka aiemmin niitä en wild&mildin pikakuivattajalla ole pahemmin levitellyt. Toivottavasti tämä on tätä uuden vuoden alkukankeutta!
Omistatko kirkasta stampperia?

2 kommenttia:

  1. Muistuttaa tosiaan water spottedia :) Harmi, että sulla ei leimasin pelitä :/ Hankin kirkkaan leimasimen ihan hetki sitten Cesarsilta, kun sinne oli tullut pehmeä versio aiheesta (en osaa leimata kovalla). Olen nyt kerran koittanut ja toimi tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mä en luovuta kyl tän suhteen, aion saada tän toimimaan keinolla millä hyvänsä. :-D Pitää vaan jaksaa käydä leimauslakat ja laatat läpi niin eiköhän sieltä joku sopiva yhdistelmä tälle löydy! Viime testauksessa kuviot olivat jo parempaan suuntaan menossa. :)

      Poista