keskiviikko 10. syyskuuta 2014

GR Jolly Jewels 103 ja 107

Kuten jo aiemmin totesin kiireen veroittavan aikaa kynsiltä. Pari viikkoa sitten tein kivan ranskalaisen manikyyrin Golden rosen Jolly jewels 103 lakalla. Tein lakkauksen ''reissussa'' ja jotenkin lakkapakistani oli jäänyt päällyslakka pois, joten minun piti käyttää mattapäällyslakkaa. Tulos oli kiva, mutta kuvat ovat täysin epäonnistuneita. Hävettää edes laittaa tuo kuva tänne kun siinä on kaikki pielessä: epätarkka, rakeinen, kynnet punoittaa(?) ja ihan väärä valaistus. :-D Sainpahan taas muistutuksen siitä, että ne kuvat kannattaa katsoa koneella ennen lakkauksien poistoa!
Kynsillä:
Golden rose JJ - 103
Beauty UK - Matte topcoat
103:n jälkeen halusin kynsille lisää glitteriä ja kynsille päätyi jälleen Jolly jewels. Pohjalle laitoin oma tekemän peel off lakan ja Essencen Galactic glamin. Tähän päälle sitten pari kerrosta 107. Kynnet kimaltelivat kuin discopallo ja kestivät hyvinä monta päivää, mutta siihen se kiva sitten jäikin. Peel offini ei toiminut halutulla tavalla vaan jouduin muhittelemaan kynsiä poistoaineissa. Kunnes vihdoin ja viimein glitterit irtosivat, kynnet olivat siniset, nice.
Kynsillä:
Essence - Galactic glam
Golden rose JJ - 107
Mitä teille kuuluu?

2 kommenttia:

 1. Tuo 107 on ihana. Mulla just varpaankynsissä... :D

  Tänne kuuluu syksyä ja sumuisia, ihania aamuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Harmittaa vain kun tuo yhdistelmä värjäs kynnet. :(
   Ai sinne on tullut jo syksy! Minä uhmaan vielä kesää ja puin tänäänkin shortsit jalkaan, päivällä kun tuo lämpötila kohoaa n. +20 asteeseen. :)

   Poista