sunnuntai 10. elokuuta 2014

Ruusuista

Edellisessä postauksessa nähtyen kiwi-kynsien jälkeen jatkoin vihreällä linjalla ja lakkasin kynteni kiwi-kynsissäkin käytetyllä GT:n Pistage dreamilla. Peitti muistaakseni ihan hyvin, mutta en voi varmaksi sanoa, koska en edes muistanut näiden kynsien olemassa oloa. :-D
Elämäni toisen kerran tartuin waterdecaleihin, en tiedä miksi, mutta en koe niitä ollenkaan helpoiksi ja nopeiksi. Ei vissiin vain ole mun juttu. Näitä sai liotella aika kauan ennenkuin irtosivat paperista, mutta kynnellä osa jämähti sitten heti kiinni ja osa seilaili kynnellä vaikka kuinka kauan. Jos useammin decaleita olisin käyttänyt, niin olisi varmasti sujunut paremmin.
Kynsillä:
GT - Pistage dream
+ waterdecalit dashicalta

Ylempi kuva on otettu apuna käyttäen uutta suodatinta, jolla saan otettua lähikuvia paremmin. En ole vielä tarpeeksi perehtynyt noiden käyttöön, joten suurin osa kuvista oli epätarkkoja/liian pehmeitä. Suodattimien lisäksi otin tilaukseen kynsipalluroita, ihmesienen ja siveltimen, jonka piti olla kynsinauhojen siistimiseen, mutta tuo olikin ihan liian pehmeä kyseiseen hommaan. Ja tämä perkuleen paketti oli muuten ensimmäinen joka jäi tulliin, pöh möh.
ps. tuo kuva temppuilee, joten antaa sen olla väärinpäin
Käytätkö paljon decaleita?

8 kommenttia:

 1. Herkät ja kauniit kynnet. <3
  Mää oon kerran tai kaks käyttäny decaleita. En kyllä tiiä miksen enempää oo käyttäny... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Ne varmaan joko vetää puoleensa tai sitten ei. :-D Olen useamminkin hipelöinyt niitä käsissä, mutta aina olen päätynyt johonkin muuhun ratkaisuun.

   Poista