keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Maniswap

Masa etsi blogissaan;Nail Addict maniswappiin bloggaajia, joten otin häneen yhteyttä. Päätimme tehdä ''kopiot'' joistain kynsistä ja päädyimme näihin. Aluksi ajattelin tehdä kynnet liukuvärjäyksellä, mutta tartuin kuitenkin viuhkasiveltimeen, jota en ollut aiemmin käyttänyt. Tulos ei ole siisti, mutta tykkäsin kuitenkin. Leokuviosta taas tuli ihan liian isoa, koska en osaa piipertää kuvioita kynsille. :-D
Kynsillä:
Opi - Live.Love.Carnaval (2x)
Nails - Snow white
GT - Black
Näitä luultiin ensin leppäkertuiksi ja sen jälkeen seeprakynsiksi. Ei ole siis onnistunein lepardikuvio mitä kynsillä on nähty. :-D Mutta ensi kerralla näette jotain muuta kuin lepardia!
Täältä näette Masan version kynsistä!
Oletteko tehneet maniswappeja? Kiinnostaisiko jotakuta tehdä swappi (ota yhteyttä)?

4 kommenttia:

 1. Kiva lakkaus :) En ole koskaan kokeilut maniswappia, vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta idealta eli ehkä joskus tulee kokeiltuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa joskus kokeilla, tämä oli minullekkin ensimmäinen!

   Poista
 2. Superhienot nämäkin! Pienten leokuvioiden teko oli kyllä harvinaisen haastaavaa, en ollenkaan mallikuvaa katsoessani tajunnut kuinka pieniä ne oli! Ja vihkasivellin...ARGH, miten sillä voi osata tehdä mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo en osannut tehdä niin pieniä mitä kuvassa. :-D Ja viuhkasivellin sopii vain ja ainoastaan minun kädessä irtoglittereiden siivoamiseen. hmph.

   Poista