sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kynsimiitti Kuopio vol.3 osa 1

Alettiin joulukuussa suunnittelemaan miittiä Kuopioon. Joulun jälkeen päivä lyötiin lukkoon 15.2, ja miitin teemaksi valittiin ystävänpäivä. Järjestäjinä toimivat minä ja Niniane. Miitti aloitettiin Matkuksen Make Up Storella, jossa syksyllä tututksi tulleet tytöt ottivat meidät vastaan herkkujen kera.
 Make Up Storella meille esiteltiin muutamia uutuuksia joita heille on tulossa. Lisäksi tietenkin höpöttelimme kaikkea kauneuteen ja kynsiin liittyen, taisi jotain mainintaa lemmikeistäkin olla... :)

 Miitin jatkot järjestettiin meillä. Kun kaikki osallistujat olivat päässeet perille, osa alkoi tekemään hedelmäsalaattia ja loput kirppistelivät. Pöydän ollessa valmis pidimme Ninianen kanssa pienen esittelyn/infon miittiin liittyen, jonka jälkeen jaon miittikassit. Kaikkien tutkiskellessa sponsorituotteita arvoin tuotteet jotka ''jäivät yli''. Ruokapuoli hoidettiin nyyttärimeinigillä ja kuten kuvasta näkee kaikenlaista ruokaa oli tarjolla. Mahat ei todellakaan jääneet tyhjiksi!
Herkuttelun lomassa höpöttimme asioista laidasta laitaan. Ulkopuoliset voisivat ajatella että kynsimiiteissä puhutaan vain kynsistä, mutta täytyy kyllä sanoa,että keskustelu ei pysy pelkästään kynsissä ja osa materiaalista on kyllä k-18 materiaalia. :-D Oli kyllä taas niin mukava ja hauska päivä, joten kiitos osallistujille!
Seuraavassa postauksessa kerron lopuista sponsoreista ja sponssituotteista. :)

4 kommenttia:

 1. Hih, mukavaa kyllä oli! Ja hyvät syömiset, omnomnom... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti lähteä mukaan! :) Vielä on muutama pulla ja muffinssi jäljellä, aamupala tiedossa. :P

   Poista
 2. Oli kyllä hauska päivä, ja kuinka nopeasti meni aika! Syömiset oli kyllä hyviä, ähky tuli kun kaikkea piti maistaa. Pullat oli muuten tosi hyviä, unohtui sanoa, KIITOS!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miiteissä aina hujahtaa se aika! Pitää varmaan kesälle joku kynsileiri järkätä, jossa opetellaan mm. sitä leimaamista. :-D Hyvä että ruuat maistui!

   Poista