torstai 4. lokakuuta 2012

Opetuskukkaset

 Mietin kauan minkälaiset kynnet tekisin tällä kertaa. Niiden piti olla suhteellisen helpot, jotta kuka tahansa voi ne tehdä, mutta kuitenkin kiinnostavat, jotta ne haluaa tehdä. En osannyt päättää violettejen välillä joten lakkasin joka toisen kynnen toisella lakalla. Käytin GT- Diva, MO - Purple Imperial, Flormar - 301 ja Moss - valkoinen. Mutta itse asiaan, eli opettamaan teidät tekemään tälläiset kynnet.

1. Viilaa/leikkaa kynnet haluttuun muotoon ja pituuteen, lisää aluslakka
2. Lakkaa haluamallasi lakalla 1-2 kerrosta kynsille, tai niin monta kerrosta kuin haluat lakan peittävän kynttä
Itse jouduin laittamaan kaksi kerrosta lakkaa, koska MO:n pinnasta tuli yhdellä kerroksella liian läpikuultava, GT olisi peittänyt jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin kuitenkin kaksi kerrosta sitäkin.


vasemmalla 1 kerros, oikealla 2 kerrosta
3. Odottele että lakkaukset kuivuvat, elä pidä kiirettä kerrosten laitossa, koska se vain hidastaa lopullista kuivumista ja kynnet menevät helpommin ruttuun myöhemmin. Odotellessa voit tehdä muita hommia esimerkiksi syödä jäätelöä niinkuin minä tein. :D

Huomatkaa söpö sydän <3
4. Seuraavaksi tarvitset alustan (käytän hunajapurkin kansia), lakan jolla haluat kukat tehdä, hammastikun tms. ja  dotting-toolin. Ei huolta jos et omista dotting-toolia, sen voi korvata esimerkiksi nuppineulalla tai millä tahansa tikulla millä saa tökättyä pallon kynteen.

5. Ota tippa kynsilakkaa alustalle ja 'dippaa' tikkua siinä. Sitten töki 5 palloa ympyrämuotoon kynnelle, lopuksi vedä hammastikulla pallon keskeltä ympyränkeskelle viiva, tee tämä ennen kuin lakka kerkeää kuivua!
 6. Ota sitten alustalle joko käyttämääsi pohjalakkaa tai sitten jotain toista lakkaa, ja tökkää tätä lakkaa kukan keskelle. Lopuksi viimeistele kynnet päällyslakalla. Jos lakatessa kynsinauhoille meni paljon lakkaa, voit poistaa sen kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla pumpulipuikolla.
Tässä lopputulos!
Jospa ymmärsitte miten tällaiset kynnet tehdään. :) Ei ole niin vaikeaa kuin miltä saattaa näyttää. Huomatkaa tekstin alle tulleet ':)' ja ':(' kohdat jossa voitte antaa sanattoman mielipiteenne postauksesta. :) Kysymyksiä ja toiveita saa myös esittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti