sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannuskynnet

Lupailin näitä teille jo perjantaiksi, mutta koska juhannus oli ylläreitä täynnä, kerkesin koneelle vasta nyt. Mutta parempi kai myöhään kuin milloinkaan. ;) Pikkurillin ''korjaus'' onnistui hyvin ja kynsi on vieläkin paikoillaan, ihmetekoa nuo tekokynsien liimat. :-D
Kynsillä:
Lumene - Have fun (alla kaikissa)
ChG - Towel boy toy (sininen)
ChG - Pink voltage (pinkki)
Wild&Mild - More,more,more (oranssi)
Yeslove - 455 (vihreä)
Mny - 749 (keltainen)
kuvio laatasta m57
Huomatkaa kysely sivupalkissa!

8 kommenttia:

 1. Jestas sentään miten kirkkaat, upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän nämä aika huomiota herättävät oli!

   Poista
 2. Hienot on! Ja halusin kommentoida tuohon kynsien liimaukseen, mulla on nyt kolme viikkoa siitä kun oikea etusormi lohkesi. Laitoin liimaa kynnen väliin ja ensin teepussipaikan, nyt vaihdoin liimapintaiseen silkkunauhaan ja edelleen on kynsi kasassa. :) Teen tieteellistä koetta saanko kynnen kasvatettua kokonaan lohkeamatta riittävään mittaan lyhentääkseni sitten 'ehjiksi'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä en yleensä liimaile mitään, mutta nyt olisi juhannuksena potuttanut, jos olisi yksi kynsi ollut lyhempi. :-D (veikkaan että huomenna töissä tuo napsahtaa irti...)Mutta haluan tietää miten tieteelliseessä kokeessa sitten kävi!

   Poista
  2. Kolmatta viikkoa hyvin porskutetaan liiman ja paikan avulla, nyt oon laiskana jättäny jopa paikan välistä pois ja lakannu vaan liimatulle kynnelle. Välillä repsahtaa auki, liimaa vaan lisää. Nyt tietty kun kehuskelen niin käy joku katastrofi, just ku lauantaina sais kynnet olla oikein edustuskunnossa. :)

   Poista
  3. Ihan hyvin sit! Itelle ihan uutta tommoset tekniikat, pitää vissiin googlailla. Jospa ei tapahdu katastrofia! Mulla viimenen viikko töissä menossa ja nyt päätti kynnet ruveta katkeilee, 3 jo lyhentynyt... :-(

   Poista
 3. Nams, onpas säpäkät kynnet! Täntyylisetköhän munkin pitäis tehdä että pääsisin tästä kynsikaamoksestani... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne! Ja kyllä varmasti tämmöinen värikäslakkaus auttaa kaamokseen. ;)

   Poista